aerospin Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Wrzucam grzecznościowo info od mojego serdecznego kolegi Grzegorza Carzastego - może ktoś będzie zainteresowany. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Serdecznie zapraszamy na wspólny dzień emocji, wdychania spalin, niszczenia opon i katowania hamulców. Jest to trening przed całym cyklem imprez, gdzie rywalizacja odbywać się będzie w klasach - o tym więcej w najbliższej przyszłości. Zostało nam kilka wolnych miejsc. Zbieramy chętnych. Jeżeli chcesz nas poznać i spędzić fajną niedzielę, wyślij do nas wiadomość na FB. Wymagane prawo jazdy + sprawny i bezpieczny dla pozostałych użytkowników imprezy samochód. W zgłoszeniu potrzebujemy: Imię, nazwisko, marka i model samochodu, numer rejestracyjny oraz adres mailowy. Liczba miejsc ograniczona. Zachowujemy prawo do zamknięcia listy bez uprzedzenia. Lokalizacja: Biała Podlaska ul. Łomaska Termin 08.02 - najbliższa niedziela. Godziny: 9.00 otwarcie biura 10.00 start 15.00 koniec treningu Możliwe drift taxi z Krzyśkiem Terejem - Nissanem 200SX S14- w zależności od liczby chętnych. Jeżeli chcesz potrenować drifting, napisz do nas. Gwarantujemy: Coś ciepłego do jedzenia i do picia. Pomiar czasu. DUŻĄ DAWKĘ POZYTYWNYCH EMOCJI! Link FB: https://www.facebook.com/POWERFCTRY ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ze swojej strony dodam (bo byłem ), że atmosfera jest super, obiekt bardzo ciekawy i duży (nawierzchnia jak to lotnisko, Ułęż, itp.), no i Grzesiek też sroce spod ogona nie wypadł, także można się sporo nauczyć. Jeśli macie jakieś pytania to kontaktujcie się proszę bezpośrednio z chłopakami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Byłem i mogę potwierdzić - miła atmosfera, super ludzie, można było się wyjeździć do bólu, obiekt olbrzymi i równy. Oby więcej imprez w Białej ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts