AllRad Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Przyznam, że od ponad roku czekałem na test Forestera XT tego właśnie dziennikarza (oprócz "Zachar OFF pracuje dla autocentrum.pl). Szkoda tylko, że Subaru w Krakowie udostępniło najuboższą wersję i tylko diesla. Myślę, że gdyby otrzymał XT to naprawdę niewiele złego można by o nim usłyszeć Proszę powiedzieć ile prawdy jest w tym co zostało powiedziane w teście w 10:39 sek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herostrates Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Bardzo fajny test Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipBB Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Dyrekcjo, dajcie mu XT Platinum i będzie miał super porównanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowicjusz Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Faktem jest, ze taka polityka parku prasowego jest dyskusyjna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 A taki piękny czarny XT stał za plecami… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted February 5, 2015 Ojciec Założyciel Share Posted February 5, 2015 Proszę powiedzieć ile prawdy jest w tym co zostało powiedziane w teście w 10:39 sek ? Nie wiem. W parku "maszyn" mamy różne samochody, różne wersje. Jeżeli dziennikarz chce koniecznie konkretną wersję, to bywa, że trzeba poczekać. Jeżeli priorytetem jest termin, to otzrymuje to co w danym terminie jst dostępne. Jak tu konkrentie było - nie wiem. Natomiast co do samego testu i jego formuły ( w tym odpowiedzi na pytania ) to podzielam wyżej cytowane opinie - ciekawie zrealizowany, oglada się z przyjemnością. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MForbi Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 (edited) Proszę powiedzieć ile prawdy jest w tym co zostało powiedziane w teście w 10:39 sek ? Nie wiem. W parku "maszyn" mamy różne samochody, różne wersje. Jeżeli dziennikarz chce koniecznie konkretną wersję, to bywa, że trzeba poczekać. Jeżeli priorytetem jest termin, to otzrymuje to co w danym terminie jst dostępne. Jak tu konkrentie było - nie wiem. Natomiast co do samego testu i jego formuły ( w tym odpowiedzi na pytania ) to podzielam wyżej cytowane opinie - ciekawie zrealizowany, oglada się z przyjemnością. Pozdrowienia Dyrekcjo, to może "replay" testu - tym razem "podstawić" XT i będzie super materiał porównawczy - jak sprawuje się SBD i w takich samych "ćwiczeniach" XT Edited February 5, 2015 by MForbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Proszę powiedzieć ile prawdy jest w tym co zostało powiedziane w teście w 10:39 sek ? Nie wiem. W parku "maszyn" mamy różne samochody, różne wersje. Jeżeli dziennikarz chce koniecznie konkretną wersję, to bywa, że trzeba poczekać. Jeżeli priorytetem jest termin, to otzrymuje to co w danym terminie jst dostępne. Jak tu konkrentie było - nie wiem. Natomiast co do samego testu i jego formuły ( w tym odpowiedzi na pytania ) to podzielam wyżej cytowane opinie - ciekawie zrealizowany, oglada się z przyjemnością. Pozdrowienia Dziękuję Dyrekcji za odpowiedź. Nie pozostaje zatem nic innego jak to, aby któraś ze stron wykonała jako pierwsza telefon Po cichu liczę na to, że Zachar nie przepuści testu XT. Myślę, że nie będzie się naprawdę czego powstydzić a przy okazji gro ludzi dowie się, że skrzynia CVT w połączeniu z dużą mocą naprawdę potrafi miło zaskoczyć a nie tylko "wyć" jak to wielu właśnie myśli... Póki co test Subaru BRZ wypadł w jego wykonaniu bardzo pomyślnie, a jako jeden z 34 tysięcy jego subskrybentów muszę powiedzieć, że potrafi być krytyczny aczkolwiek robi to z przyjemnie wypowiedzianą dyplomacją, a nie jak to robi wielu innych "dziennikarzy"objechać od góry do dołu i zaprosić do kolejnego odcinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Ciąg dalszy testu Forestera D, tym razem bardzo szczegółowy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) Niech ten materiał będzie dopełnieniem testu autocentrum.pl Edited March 3, 2015 by OWOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Czy w związku z tymi testami macie jakieś pytania do Dyrekcji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortis Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Jak się ma zawieszenie tego Forka do tych skoków ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted March 11, 2015 Ojciec Założyciel Share Posted March 11, 2015 Jak się ma zawieszenie tego Forka do tych skoków Nie stwierdziliśmy szkód. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts