Jump to content

TrackDays/Treningi okolic Warszawy - ustawki i dyskusje

BladeRunner

Recommended Posts

Witam,

Ostatnio dużo się pisze o treningach, i jeździe naszymi prosiakami :)

Tak więc pytanie otwarte: kto w marcu (tego roku) zakłada z prawdopodobieństwem rzędu 99,9% że pojedzie na Ułęż na trening? Ja ze swojej strony chyba wolę Ułęż niż Królewski Winter cup vol. 3 ;)

Zróbmy listę społeczną :D Może organizator jak zobaczy ile nas jest to da rabaty i załatwi instruktorów (albo dostanie zawału ze śmiechu :D )

1. Marcin BladeRunner - Impreza GT "Odrapek"

Edited by Marcin BladeRunner

Marcin ale po co ten temat, masz sygnał, że w marcu nie będzie treningu by TrackDay? Ci co mają jechać to pojadą jak będzie coś zorganizowane i  nie będzie rozmowy o rabatach, a o jazdę z instruktorem nie trudno - wystarczy się umówić.

ZTCW jeśli nie ma zaplanowanego treningu na marzec to nic nie wskórasz bo chodzi o obłożenie toru przez inne imprezy  na tym obiekcie. No chyba, że się coś komuś przewróci i zwolni termin ;)

Ayu - po co? Ano po to, że ostatnio w kilku wątkach w nielegalu są dyskusje na temat "no to jedźmy trenować"... Więc stwierdziłęm, że fajnie by było aby wszyscy chętni wpisali się w jednym miejscu, tak aby było wiadomo kto jedzie ;)

Mozę to nie ma sensu - ale z 2 strony co ma sens ;)

Wyczułem potrzebę społeczną

no to czekamy na odzew spoleczenstwa,

wpisywac sie w ciemno kto na 99.9% pojedzie w marcu na ulez!

zbierzemy z 20 osob i wspolnie ustalimy termin ktory wszystkim bedzie pasowac.

ja na bank !

i jak zalatwisz 20 zl rabatu to bedzie mi sie w koncu oplacalo dygac z 3miasta 400 km !

Edited by Ayo

"Vox populi" się odezwał :D czyli jest zainteresowanie tematem :P

1. BladeRunner

2. Dammmian

3. Kowal

Ayo - Ciebie nie dopisuję bo w Twej wypowiedzi wyczuwam sarkazm :P

Na razie wiadomo że najdalszy termin to 28.02

Jak tylko będzie coś wiadomo o marcu - będzie informacja

Nie bardzo... Są jakieś lokalne "popendzały" ale żeby tak normalnie, torowo i na pełnej bombie - to nie... Ułęż najbliżej ;)

Zaznaczam słowo "torowo" czyli wykluczam KJS, TTJ i inne imprezy w stylu Królewskiego Winter Cup.

Na Ułężu możesz spokojnie zrobić 150km na torze na na imprezach w Warszawie do 30 ;)

Ja tam się zdecydowanie pisze, jeśli będzie Ułęż w marcu, bo teraz jest 7 lutego no ale rodzina rzecz ważniejsza i urodziny dziecka ważniejsze :D

Uważam, że temat spox i nie ma co się ograniczać do Ułęża, jeśli ktoś coś, gdzieś, to pisać zawsze znajdzie się chętny. :D   

A i pojechać większą ekipą fajnie :D

Tak, czy siak, na marzec szykuję świnię i jadę :D

Dobrze gadasz Lososs :)

Co do innych imprez to jest http://tptd.pl/2015/1ed2015/2015.php Tor Poznań Track Day ale:

- dość daleko

- restrykcyjne przestrzeganie limitu głośności 93dB przy 4000RPN + ewentualne pomiary dynamiczne (pie@$%)*ni ekolodzy)

Na plus: Profi impereza - byłem inna furą i polecam

Aktualizacja:

1. BladeRunner

2. Dammmian

3. Kowal

4. Suselek17

5. Lossos

No i fajnie :)

restrykcyjne przestrzeganie limitu głośności 93dB przy 4000RPN + ewentualne pomiary dynamiczne (pie@$%)*ni ekolodzy) Na plus: Profi impereza - byłem inna furą i polecam

E to ja ze swoim cichaczem powinienem, się zmieścić :P Są jednak plusy cichego Subaru :D

Kuźwa, ale cennik to mają z du...  :o  Nie Lubię  :mellow:

Edited by Lososs