BladeRunner Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Witam, Ostatnio dużo się pisze o treningach, i jeździe naszymi prosiakami Tak więc pytanie otwarte: kto w marcu (tego roku) zakłada z prawdopodobieństwem rzędu 99,9% że pojedzie na Ułęż na trening? Ja ze swojej strony chyba wolę Ułęż niż Królewski Winter cup vol. 3 Zróbmy listę społeczną Może organizator jak zobaczy ile nas jest to da rabaty i załatwi instruktorów (albo dostanie zawału ze śmiechu ) 1. Marcin BladeRunner - Impreza GT "Odrapek" Edited February 3, 2015 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Marcin ale po co ten temat, masz sygnał, że w marcu nie będzie treningu by TrackDay? Ci co mają jechać to pojadą jak będzie coś zorganizowane i nie będzie rozmowy o rabatach, a o jazdę z instruktorem nie trudno - wystarczy się umówić. ZTCW jeśli nie ma zaplanowanego treningu na marzec to nic nie wskórasz bo chodzi o obłożenie toru przez inne imprezy na tym obiekcie. No chyba, że się coś komuś przewróci i zwolni termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Ayu - po co? Ano po to, że ostatnio w kilku wątkach w nielegalu są dyskusje na temat "no to jedźmy trenować"... Więc stwierdziłęm, że fajnie by było aby wszyscy chętni wpisali się w jednym miejscu, tak aby było wiadomo kto jedzie Mozę to nie ma sensu - ale z 2 strony co ma sens Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 @@Ayu, bądź człowiekiem, daj trochę pospamować Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Spamować?? Wyczułem potrzebę społeczną i tyle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammmian Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Marcin dla pocieszenia powiem Ci że ja może będę jeżeli coś tam w marcu sie dzieję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayo Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Wyczułem potrzebę społeczną no to czekamy na odzew spoleczenstwa, wpisywac sie w ciemno kto na 99.9% pojedzie w marcu na ulez! zbierzemy z 20 osob i wspolnie ustalimy termin ktory wszystkim bedzie pasowac. ja na bank ! i jak zalatwisz 20 zl rabatu to bedzie mi sie w koncu oplacalo dygac z 3miasta 400 km ! Edited February 3, 2015 by Ayo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaOne Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 ja chetnie, na 99.9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 W marcu chętnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 (edited) "Vox populi" się odezwał czyli jest zainteresowanie tematem 1. BladeRunner 2. Dammmian 3. Kowal Ayo - Ciebie nie dopisuję bo w Twej wypowiedzi wyczuwam sarkazm Na razie wiadomo że najdalszy termin to 28.02 Jak tylko będzie coś wiadomo o marcu - będzie informacja Edited February 3, 2015 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammmian Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Hah a ja klasycznie zadam pytanie. Czy jest przed pojeżdżawką BT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 (edited) BT - badanie Techniczne jak rozumiem? Na trackday'u? nie kojarzę aby kiedykolwiek były To impreza prywatna, zamknięta, na terenie prywatnym Edited February 3, 2015 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammmian Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Moj błąd. Miałem na myśli bk - badanie konrolne. Nie wiem, wolę się dopyta. Mi jeszcze się nie udało być na żadnym więc brak doświadczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
suselek17 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Moze nie na 99.9% ale na woisne tez mialem plan zeby gdzies sie wybrac. A nie ma blizej Warszawy jakiegos miejsca - oczywiscie o mniejszych wymiarach niz Ulez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 (edited) Nie bardzo... Są jakieś lokalne "popendzały" ale żeby tak normalnie, torowo i na pełnej bombie - to nie... Ułęż najbliżej Zaznaczam słowo "torowo" czyli wykluczam KJS, TTJ i inne imprezy w stylu Królewskiego Winter Cup. Na Ułężu możesz spokojnie zrobić 150km na torze na na imprezach w Warszawie do 30 Edited February 3, 2015 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lososs Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Ja tam się zdecydowanie pisze, jeśli będzie Ułęż w marcu, bo teraz jest 7 lutego no ale rodzina rzecz ważniejsza i urodziny dziecka ważniejsze Uważam, że temat spox i nie ma co się ograniczać do Ułęża, jeśli ktoś coś, gdzieś, to pisać zawsze znajdzie się chętny. A i pojechać większą ekipą fajnie Tak, czy siak, na marzec szykuję świnię i jadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 (edited) Dobrze gadasz Lososs Co do innych imprez to jest http://tptd.pl/2015/1ed2015/2015.php Tor Poznań Track Day ale: - dość daleko - restrykcyjne przestrzeganie limitu głośności 93dB przy 4000RPN + ewentualne pomiary dynamiczne (pie@$%)*ni ekolodzy) Na plus: Profi impereza - byłem inna furą i polecam Aktualizacja: 1. BladeRunner 2. Dammmian 3. Kowal 4. Suselek17 5. Lossos No i fajnie Edited February 3, 2015 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lososs Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) restrykcyjne przestrzeganie limitu głośności 93dB przy 4000RPN + ewentualne pomiary dynamiczne (pie@$%)*ni ekolodzy) Na plus: Profi impereza - byłem inna furą i polecam E to ja ze swoim cichaczem powinienem, się zmieścić Są jednak plusy cichego Subaru Kuźwa, ale cennik to mają z du... Nie Lubię Edited February 3, 2015 by Lososs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 (edited) Ja jak swój pomierzę to podejmę decyzję. Ale jest nadzieja bo zgodnie z danymi producenta mój Fujitsubo Giken ma 92dB przy 4500RPM Edited February 3, 2015 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Ivan Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Do marca jeszcze miesiąc.....W najbliższy weekend macie na Ułężu track day, tak samo jak na Jastrzębiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lososs Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Fakt na Jastrzębiu jest impra, no ale niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Dokładnie, u mnie jak i u kolegi Lossos kwestie rodzinne w lutym... Dlatego zaczynamy planować na marzec Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Ja chyba zrobie 2WC i pojade może MonteC jednak marcowy Ułęż na zabicie zimówek jest cool. Dopisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 No to i ja . Byle nie wypadło w 2-gi weekend marca, bo sezon narciarski chcę zakończyć . Aktualizacja: 1. BladeRunner 2. Dammmian 3. Kowal 4. Suselek17 5. Lossos 6. Matsil Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 5. Lossos 6. Matsil No i gwarancję poszły … trach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts