Jump to content

Podgrzewanie foteli - przycisk

shagger

Recommended Posts

Witam!

Zastanawia mnie działanie przycisku podgrzewania foteli w moim forku. Mianowicie można go włączyć na 2 sposoby - albo wcinąć go w stronę tylnej szyby albo w stronę przedniej. (jedna ze stron nie pamiętam która jest oznaczona cieńszą kreską na przycisku a druga grubszą. Chodzi o to że nie wyczuwam za bardzo różnicy czy włączę przycisk w jedną czy drugą stronę. Na przycisku jest jeszcze mały biały trójkącik- lekko inacczej skierowany na przycisku dla kierowcy i inaczej na przycisku dla pasażera.

Napiszcie jak to jest u was i jak powinno być z tym podgrzewaniem tyłka.

Pozdrawiam

No to umie w Forku z sygnaturki na grubej jest OK a na cienkiej praktycznie nic nie czuje, cóz może maty się już wygrzały (zużyły)  :huh: 

PzDr

Z ciekawości dzisiaj odpaliłem grzanie i.... popsute :/ Ktoś tak miał: fotel kierowcy działa tylko to słabsze ogrzewanie. Na mocniejszym wcale nie grzeje... gdzie/jak szukać usterki? mata grzewcza czy też tam jest jakiś bezpiecznik może? (w kabinie pasażerskiej takiego bezpiecznika nie znalazłem)...

Ja mam kółko, chyba 4 pozycje, czy dam min czy max, wsio rawno.

Muzyk, przepierdziane :)

Swoją drogą, ładnego masz tego forka, jak ten na miniaturce to Twój, ale nigdy go w BB nie widziałem, a bywam często.