shagger Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam! Zastanawia mnie działanie przycisku podgrzewania foteli w moim forku. Mianowicie można go włączyć na 2 sposoby - albo wcinąć go w stronę tylnej szyby albo w stronę przedniej. (jedna ze stron nie pamiętam która jest oznaczona cieńszą kreską na przycisku a druga grubszą. Chodzi o to że nie wyczuwam za bardzo różnicy czy włączę przycisk w jedną czy drugą stronę. Na przycisku jest jeszcze mały biały trójkącik- lekko inacczej skierowany na przycisku dla kierowcy i inaczej na przycisku dla pasażera. Napiszcie jak to jest u was i jak powinno być z tym podgrzewaniem tyłka. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Cieńsza kreska to słabsze ogrzewanie, grubsza - pełna moc grzania. Jak wsiądziesz w kurtce, to faktycznie różnicę ciężko wyczuć, ale jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefofrats Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Otóż to, grubsza kreska mocniej grzeje, u mnie jest to wyraźnie wyczuwalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanik Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Zastanawia mnie działanie przycisku podgrzewania foteli w moim forku A jakiego masz Forka? u mnie jest napis HI/LORóżnica jest bardzo wyczuwalna, na HI trudno usiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu91 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 U mnie w SG grubsza kreska mocniej grzeje i po chwili ciężko siedzieć, a słabsza ogrzewa Na grubej cojones możesz sobie ugotować Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebxyz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam. U mnie też wersja z kreskami, a ta grubsza fakt jajka po wiedeńsku. sebxyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzyk Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 No to umie w Forku z sygnaturki na grubej jest OK a na cienkiej praktycznie nic nie czuje, cóz może maty się już wygrzały (zużyły) PzDr Link to comment Share on other sites More sharing options...
marhof Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Z ciekawości dzisiaj odpaliłem grzanie i.... popsute :/ Ktoś tak miał: fotel kierowcy działa tylko to słabsze ogrzewanie. Na mocniejszym wcale nie grzeje... gdzie/jak szukać usterki? mata grzewcza czy też tam jest jakiś bezpiecznik może? (w kabinie pasażerskiej takiego bezpiecznika nie znalazłem)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubaruSK Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Ja mam kółko, chyba 4 pozycje, czy dam min czy max, wsio rawno. Muzyk, przepierdziane Swoją drogą, ładnego masz tego forka, jak ten na miniaturce to Twój, ale nigdy go w BB nie widziałem, a bywam często. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts