wojekkubicz Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Witajcie, Jestem tu nowy i moje pytanie pewnie dla niektórych wyda się banalne, ale wolę spytać, zanim pozrywam zaczepy, spinki itd. Potrzebuję zdemontować tapicerkę drzwi przednich w GT '98. Bardzo proszę o jakiś opis, co i jak zrobić, żeby nic nie pourywać. Niestety na forum nie nic nie znalazłem : ( Z góry dzięki dobrym ludziom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrumque Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Prosto - w google wpisujesz np "subaru impreza how to remove door panel" i masz dużo wyników, przełączasz się na "obrazki" i wybierasz co dotyczy twojego modelu (bo może być trochę inaczej niż w np. 2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Piotrowski Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Podpinam się pod temat - ja akurat będę wymieniał boczne szyby bo mam porysowane. Ktoś próbował? jakie problemy mogę napotkać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyt Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 ja akurat będę wymieniał boczne szyby bo mam porysowane. ja wymieniałem, tzn mój lakiernik, szczegółów nie podam bo przy ty nie byłem, ale zalecam również wymianę prowadnic tych z "dywanikami" bo to one są przyczyną rys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Piotrowski Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 jeszcze nie wiem jak to w środku wygląda. Prowadnic nie mam moze wymienie sam materiał Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirkdiggler Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Poszukaj pod tytułem stabilizatory szyb. Nawet w moim nielegalnym wątku jest o tym wpis I zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Piotrowski Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Drogie te akcesoria. Myślę, że dam jakiś nowy filc albo porządnie je wyczyszczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts