Bo_Lo Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Po malej stłuczce,wymieniłem klapę na GTkowa.Silniczek wycieraczki przelozylem swój.W tej chwili w tylnej klapie nic nie działa.Ani stop,ani wycieraczka ,ani centralny(w poprzedniej wszystko dzialalo,nawet po stłuczce) Przepalony byl jeden bezpiecznik-wiper deicer.Po wymianie nadal nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł.C Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 A wiązkę przekładałeś? Może po prostu nie podpiąłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo_Lo Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Wszystko podpięte.Jedno co to w nowej klapie byl jeden dodatkowy kabelek z ori wtyczka którego nie bylo w starej klapow i nie ma gdzie go podłączyć.Nie sprawdziłem tez bezpiecznikow pod maską,sa tam jakies które mogą za te jaja odpowiadać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł.C Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Jedyne co mi się nasuwa to brak masy, bo przecież tam nie da się nic popsuć przy przekładaniu. Spróbuj włączyć np. wycieraczkę i zobaczyć na kostce jakąś żaróweczką czy zaświeci ( jeden koniec do kostki drugi do masy na karoserii) Nie jest raczej możliwe aby był jakikolwiek bezpiecznik od całej klapy. Raczej każde urządzenie ma swój. Jeżeli nie zadziała to musiałeś uszkodzić wiązkę. Innych pomysłów nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo_Lo Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Dzięki,jutro sprawdzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts