Jump to content

Po wymianie klapy brak pradu


Bo_Lo
 Share

Recommended Posts

Po malej stłuczce,wymieniłem klapę na GTkowa.Silniczek wycieraczki przelozylem swój.W tej chwili w tylnej klapie nic nie działa.Ani stop,ani wycieraczka ,ani centralny(w poprzedniej wszystko dzialalo,nawet po stłuczce) Przepalony byl jeden bezpiecznik-wiper deicer.Po wymianie nadal nic.

Link to comment
Share on other sites

Wszystko podpięte.Jedno co to w nowej klapie byl jeden dodatkowy kabelek z ori wtyczka którego nie bylo w starej klapow i nie ma gdzie go podłączyć.Nie sprawdziłem tez bezpiecznikow pod maską,sa tam jakies które mogą za te jaja odpowiadać?

Link to comment
Share on other sites

Jedyne co mi się nasuwa to brak masy, bo przecież tam nie da się nic popsuć przy przekładaniu. Spróbuj włączyć np. wycieraczkę i zobaczyć na kostce jakąś żaróweczką czy zaświeci ( jeden koniec do kostki drugi do masy na karoserii) Nie jest raczej możliwe aby był jakikolwiek bezpiecznik od całej klapy. Raczej każde urządzenie ma swój. Jeżeli nie zadziała to musiałeś uszkodzić wiązkę. Innych pomysłów nie mam.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...