sebekian 132 Posted October 10, 2015 Author Share Posted October 10, 2015 Bułgarskie UFO Link to post Share on other sites
przemekka 4472 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Odświeżę wątek ..., tak trochę offtopowo, ale ... @@Subary, STO LAT!!! Link to post Share on other sites
Justi 369 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Subary, wszystkiego najlepszego!!! Link to post Share on other sites
sebekian 132 Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Twoje zdrowie Subary Link to post Share on other sites
Pan Dziedzic 3425 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Subary, najlepszego Link to post Share on other sites
Izotom 720 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Przyłączamy się do życzeń: Subary, przynajmniej drugie tyle i z wysoką emeryturą żebyś miał za co podróżować po świecie Subarakami. Wszystkiego najlepszego! Link to post Share on other sites
Subary 624 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Dziękuję wszystkim za życzenia i do zobaczenia na następnej Subariadzie. Link to post Share on other sites
Pan Dziedzic 3425 Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Lub w Toruniu Link to post Share on other sites
marhof 225 Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Hej, z racji otrzymania od Beaty i Miłosza mapki z wyprawy do Mołdawii, przypomniałem sobie o Bułgarii - nie mogę takiej mapki zlokalizować u siebie na dysku... Czy jakaś dobra dusza mógłaby ją wrzucić do wątku albo podesłać pw? Link to post Share on other sites
Jastazen 18 Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 17 godzin temu, marhof napisał: z racji otrzymania od Beaty i Miłosza mapki z wyprawy do Mołdawii, przypomniałem sobie o Bułgarii - nie mogę takiej mapki zlokalizować u siebie na dysku... Z tego co pamiętam mapka z naszej wyprawy do Bułgarii chyba nie była realizowana a na pewno nie została rozesłana. Też chętnie przytuliłbym taką mapkę. Link to post Share on other sites
Dyrekcja SIP Dyrekcja 2253 Posted May 11, 2017 Dyrekcja SIP Share Posted May 11, 2017 To może nie jest mapka, ale udostępniłem zdjęcia z telefonu - tam są lokalizacje ( a że zdjęcia w/g kolejności, to choć "prawie" trasę widać ): https://goo.gl/photos/GKqvZEkHnA6j3JYd9 Pozdrowienia 1 Link to post Share on other sites
marhof 225 Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 8 godzin temu, Dyrekcja napisał: To może nie jest mapka, ale udostępniłem zdjęcia z telefonu - tam są lokalizacje ( a że zdjęcia w/g kolejności, to choć "prawie" trasę widać ): https://goo.gl/photos/GKqvZEkHnA6j3JYd9 Pozdrowienia Ooo, tych zdjeć chyba nie widziałem Jak fajnie jest się przenieść jeszcze raz w tamte strony i powspominać Znalazłem program tamtej wycieczki wysłany przez Miłosza jeszcze przed wyprawą, w formie PDF. Tam jest coś na kształt mapki z trasą, choć różni się ona od tego co faktycznie udało się zrobić. Nie wiem jak z udostępnianiem takiego programu na forum, ale jak ktoś byłby zainteresowany, a nie ma, to niech mi podeśle maila na PW, podzielę się Link to post Share on other sites
Recommended Posts