przemekka 4472 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 No to redaktor z onetu naraził się kilku osobom. http://moto.onet.pl/aktualnosci/25-najgorszych-samochodow-wszech-czasow/7cg1gk Byłeś szybszy. Link to post Share on other sites
BelegUS 623 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Papieża obrażajo! 1 Link to post Share on other sites
adixi1 27 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Jakoś bardzo to się nie wysilili i nic konkretnego nie napisali. Każdy chyba zdaje sobie sprawę z tego, że wygląd SVXa jest dosyć speczyficzny. Jest to stylistyka z tych, które albo się kocha albo nienawidzi, według mnie to jest właśnie najlepsze bo co to za radocha mieć coś co wszystkim się podoba? Link to post Share on other sites
przemekka 4472 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Pamiętam jak go zobaczyłem na ulicy w 93-94 roku. Na tamte czasy to był kosmos. I myślę,że wtedy (gdy na drogach królowały maluchy, duże fiaty i polonezy) wszystkim się podobał. Link to post Share on other sites
Voldemort 21 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Pamiętam jak go zobaczyłem na ulicy w 93-94 roku. Na tamte czasy to był kosmos. I myślę,że wtedy (gdy na drogach królowały maluchy, duże fiaty i polonezy) wszystkim się podobał. Obecnie też mało kto oprócz redaktora patrzy na niego z odrazą Link to post Share on other sites
przemekka 4472 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 No ba. Link to post Share on other sites
pegi 650 Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Jak byłem w liceum, ojciec mojej ówczesnej miał SVX-a. Nawiasem mówiąc, zielonego USDM z jasnym wnętrzem Szpan na mieście robił niesamowity Link to post Share on other sites
Voldemort 21 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Jak byłem w liceum, ojciec mojej ówczesnej miał SVX-a. Nawiasem mówiąc, zielonego USDM z jasnym wnętrzem Szpan na mieście robił niesamowity Ale nie miał VTD, więc nie ma co żałować rozstania Link to post Share on other sites
pegi 650 Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Jak byłem w liceum, ojciec mojej ówczesnej miał SVX-a. Nawiasem mówiąc, zielonego USDM z jasnym wnętrzem Szpan na mieście robił niesamowity Ale nie miał VTD, więc nie ma co żałować rozstania Który miał, a który nie, to do te pory nierozstrzygnięta zagadka. Pewnie tylko fabryka wie Link to post Share on other sites
Voldemort 21 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Jak byłem w liceum, ojciec mojej ówczesnej miał SVX-a. Nawiasem mówiąc, zielonego USDM z jasnym wnętrzem Szpan na mieście robił niesamowity Ale nie miał VTD, więc nie ma co żałować rozstania Który miał, a który nie, to do te pory nierozstrzygnięta zagadka. Pewnie tylko fabryka wie Amerykańców też to dotyczy? Myślałem, że tam tylko MPT i FWD, JDM zawsze VTD, a jeno Europa taka niepewna. Link to post Share on other sites
BelegUS 623 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Z mojej obserwacji wynika że US tylko miało MPT. Europa, Japonia i Australia w całości VTD. Link to post Share on other sites
pegi 650 Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Ja to kiedyś próbowałem wyśledzić. I pomieszanie z poplątaniem. Co źródło, to inaczej. Tak co do rynków, jak i roczników. A co do Ameryki, to pamiętam, że pisywali też, że do Kanady szły z VTD. Link to post Share on other sites
Voldemort 21 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Jak to ktoś ładnie podsumował jako przyczynę takiej sytuacji - "Americans are not to be trusted with an oversteer" Link to post Share on other sites
adixi1 27 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Tak Pegi w Kanadzie mieli Vtd w USA nie. Zresztą sam wiesz, że zielony nie miał Vtd bo potrafił zaboksowac lekko przodem ;-) Link to post Share on other sites
pegi 650 Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 No tak, ale inne źródła z kolei podawały, że Kanada nie miała VTD Link to post Share on other sites
adixi1 27 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Dezinformacja :-D Link to post Share on other sites
pegi 650 Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 No tak. Tylko jak pisałem wyżej, od groma sprzecznych informacji jest, więc jak nie dopadniesz auta i nie sprawdzisz, to nie wiesz, co jest dez - a co informacją Link to post Share on other sites
jbond 9 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Hej Od jakiegoś czasu, mam taka przypadłość że falują obroty- na rozgrzanym silniku. Nie jest to reguła- choć pojawia się coraz częściej- moze przez to ze przez ostatnie 2 miesiące autko stało sobie w cieplutkim garażu? :-) Jest to trochę denerwujące- czy wyjmowaliście kiedyś silnik krokowy do czyszczenia? I druga sprawa- od czego dopasować amortyzatory maski ? Dariusz Link to post Share on other sites
ppmarian 116 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Hej Od jakiegoś czasu, mam taka przypadłość że falują obroty- na rozgrzanym silniku. Nie jest to reguła- choć pojawia się coraz częściej- moze przez to ze przez ostatnie 2 miesiące autko stało sobie w cieplutkim garażu? :-) Jest to trochę denerwujące- czy wyjmowaliście kiedyś silnik krokowy do czyszczenia? I druga sprawa- od czego dopasować amortyzatory maski ? Dariusz Amortyzator maski dobralem z katalogu po wymiarach. Mocowania niestety usialem przespawac wysłane z tel. Co do falowania obr sprawdz szczelkosc przewodow podcisnieniowych. U mnie wlasnie nieszczelnosc powodowala taki objaw. Przewody ze starosci sa twarde jak plasktik i pekaja wysłane z tel. Link to post Share on other sites
BelegUS 623 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Gdyby ktoś jeszcze nie widział to mój SVX miał wczoraj sesję zdjęciową u mojego ulubionego fotografa... i jest przeciąg Wiecej fotek tutaj: https://www.facebook.com/skowronekmillenium/photos/?tab=album&album_id=1419095348123491 7 Link to post Share on other sites
adixi1 27 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Miód! Link to post Share on other sites
jbond 9 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 (edited) Tytuł- Zmrożony Svx Natchniony postem BelegUs-a , dzisiaj się spiąłem, wyciągnąłem z kabury telefon, odpaliłem "Camera" , i ciach, dwie fotki strzelone :-) Nigdzie ,innych zdjęć nie znajdziecie :-)) Edited February 2, 2017 by jbond Link to post Share on other sites
atomic 5 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 No to i ja coś wrzucę Link to post Share on other sites
DETT 790 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Gdyby ktoś jeszcze nie widział to mój SVX miał wczoraj sesję zdjęciową u mojego ulubionego fotografa... i jest przeciąg Wiecej fotek tutaj: https://www.facebook.com/skowronekmillenium/photos/?tab=album&album_id=1419095348123491 Poezja. Car photography level -> SpeedHunters 1 Link to post Share on other sites
pegi 650 Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 No to i ja coś wrzucę Odnoszę wrażenie, że skądś znam to auto ... Link to post Share on other sites
Recommended Posts