sebxyz Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Witam. Chciałbym się dowiedzieć od kolegów czy mam rzeczywisty problem czy nie. Problem polega na tym, iż w dolnym lewym rogu uszczelka szyby trochę odeszła, szyba grzana (zdjęcie). Dodam, że szyba oryginał nie była nigdy wymieniana ani wycinana. Pytanie co robić, wyciąć szybę i jeszcze raz wkleić, czy podkleić na tym odcinku czy może nic nie robić bo to nie jest problem. Dodam, że nie zauważyłem aby woda dostawała się do środka, byłem na myjni i sprawdziłem. Więc co myślicie, ktoś miał taki problem? Pozdrawiam sebxyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccwrc Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Mam coś podobnego w Forku, ale... Nie jest to stałe, zależy raczej od temperatury - czasem sobie trochę odstaje, czasem nie. Z tego co czytałem są tam klipsy (spinki) i któryś mógł po prostu zawieść. I też jestem ciekaw obserwacji innych posiadaczy starszych Forków (2003-2008). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebxyz Posted September 17, 2014 Author Share Posted September 17, 2014 Witam. O to ciekawe co piszesz Ccwrc, też jestem ciekaw obserwacji innych posiadaczy forków. No to mnie uspokiłeś. Pozdr sebxyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts