Jump to content

Nadszedł moment- SWAP do GT :)

Guest

Recommended Posts

Panowie i panie :) proszę co sądzicie o tej firmie? już wstępnie z nimi negocjuje kompletny Swap silnika, skrzyni 6mt sti, z wiązką i wszystkimi modułami i podmodułami :)silnik ten:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4495517038

Czy ktoś to przerabiał? co sądzicie o tej firmie? udzielają gwarancji i montują wszystko sami!

Dodam firma to GC8 Zielona Góra

Edited by Guest

Nie sugeruj się moją opinią za bardzo bo swapa mi nie robił ale kupiłem od Niego kilka rzeczy i siłą rzeczy kilka razy z nim rozmawiałem. Moja opinia: kumaty, rzetelny, solidny.Ja miał same dobre skojarzenia czego i Tobie życzę.

Nic nie słyszałem na temat tego ,że prowadzi warsztat.Wiem,że chyba bardzo blisko z kimś współpracuje z okolicy. Ja go znam od strony sprzedaży części z rozbiórki anglików.

Dzięki Jacky X , tym bardziej że jak powiedział nie ma problemu z montażem z ich strony, to dużo! po 20-ym jadę na oględziny :)

Edited by Guest

Nie znam sprzedającego ten silnik, ale jeżeli prawdą jest informacja w jakiej firmie była robiona rewizja tego silnika, to dobrze to wróży.

Edited by jarmaj

Nie znam sprzedającego ten silnik, ale jeżeli prawdą jest informacja w jakiej firmie była robiona rewizja tego silnika, to dobrze to wróży.

Co możesz powiedzieć o tej firmie?