Keczup Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Witam, kupiłem niedawno Legacy kombi 97. Muszę zamontować hak. Nowy to koszt około 1000 zł z montażem. Używek jak na lekarstwo. Może ktoś przerabiał ten temat i podpowie, gdzie zdobyć tanio hak do tak starego legasiaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidek Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Witamy na forum . Mam orginalny hak w świetnym stanie (belka idealnie równa, na kuli jeszcze troche orginalnej farby, mam na niego jeszcze niemieckie papiery, hak odpinany + kluczyk), ale z Imprezy '99. Ktoś mądrzejszy musiałby się wypowiedzieć czy da radę dopasować. Jakby Ci pasował to śmiało PW. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keczup Posted August 31, 2014 Author Share Posted August 31, 2014 Dzięki za szybką odpowiedź i propozycję. Nie mam pojęcia, czy hak z Imprezy 99 pasuje do Legacy kombi z 97. Może ktoś się odezwie i doradzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liroy Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Hak holowniczy to ważna sprawa w samochodzie spróbuj na ehaki.pl tam mają spory wybór i myślę że niewygórowane ceny. Może znajdziesz tam coś odpowiedniego do swojego samochodu Powodzenia życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts