sc00by Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 mam mały problem ze znalezieniem jakiegoś przejścia z wewnątrz do komory silnika, widziałem jakieś filmiki jak koleś montował wskaźnik turbo i przebił się do wewnątrz przez zaślepkę która jest ulokowana na samym środku przegrody pod intercoolrem , fajnie ... tylko u mnie pod dwiema zaślepkami jest jakaś twarda pianka i jakaś rura idzie ... więc nie mam pojęcia jak to zrobił... może w mojej wersji coś tam jest puszczone jakieś elementy, w takim razie pytanie jak najlepiej przedostać się do silnika ? będzie to kilka kabli w peszlu grubości mniejwięcej 1cm. zapodaje filmik żeby zobrazować o jakie ząslepki mi chodzi http://www.youtube.com/watch?v=p_Eqbl7Soxs dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareckiislandia Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 No robisz dokładnie jak on może masz gruba piankę i dlatego nie możesz sie przebić a rury tez ida do nagrzewicy tamtędy nie przeciśniesz nic , jeszcze po stronie turbiny masz kable do ecu zależy co chcesz podłączyć i gdzie to ma byc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shabat Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Od strony kierowcy przy samym łączeniu fartucha, podłużnicy i grodzi masz gumową zaślepke z przewodami paliwowymi i jest tam wolne miejsce - wystarczy odciąć "dziubek" z gumy oraz od środka auta odchylić dywan oraz wygłuszenie i jesteś z kabinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrxk Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Najprościej zajrzeć pod kierownice na wysokości pedałów Powinna tam być zarówno mała zaślepka w wygłuszeniu a po jej zdjęciu powinna być gumowa w samej grodzi Kable można zamontować do osłony kolumny kierowniczej a dziura jest jakieś 3-5 cm poniżej Wyjście jest na wysokości spodu zbiornika na płyn do spryskiwacza Tak przynajmniej jest w imprezie GD MY03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sc00by Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Dzięki, będę działał na weekendzie Powered by HTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts