piwozniak Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Hej Nie ma takowej w 08 obk? Bez jaj.... Czy tez moze jakiś czujnik do wymiany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Takie kontrolki są dla mięczaków 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakkz Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) Zbiornik jest przepastny, to doszli do wniosku, że kontrolka nie jest potrzebna. Już byś coś sobie chciał pogrzebać. Edited July 21, 2014 by bakkz Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Jak naciśniesz spryskiwacz, usłyszysz buczenie a nie zobaczysz płynu to znaczy że czujnik mówi "stan krytycznie niski" Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Co odpowiedz to lepsza... dzieki Panowie dzieki.... @szamot, a nie ma przypadkiem takiego czujnika w H6? no musi byc! WIecie co, rozumiem ze to dla mieczakow, ale jedziemy sobie, dzieciaki spia i pomyslalem ze cos sie stalo ze spryskiwaczami reflektorow bo nie dzialaja, ale czy aby na pewno? wiec jak kazdy osiol psikam psikam psikam a tu niespodzianka.... plyn sie skonczyl. I co zjezdzac i budzic dzieciaki czy jechac dalej? wiec skoro jest jakis czujnik ktory ogranicza zuzycie plynu do takich trywialnych rzeczy jak reflektor to czyz ciezko bylo podpiac to do jakiegos dynksa w kabinie? ale wiem wiem, marudze, juz koncze i ide zplesc warkocz z wlosow na klacie jak prawdziwy facet Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 @szamot, a nie ma przypadkiem takiego czujnika w H6? no musi byc! No pewnie że jest, taki plastikowy badyl w zbiorniczku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Ja nie mam tego badyla, wywaliłam ten czujnik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Jak to nie ma czujnika jak jest Najpierw brak płynu w reflektorach, później na tylnej szybie i w końcu na przedniej Także powiedziałbym nawet, że masz aż dwa poziomy kontroli małej ilości płynu hehehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Ja nie mam tego badyla, wywaliłam ten czujnik też myślałem nad taką modyfikacją Swego czasu przez to pieroństwo zalałem płyn w stosunku 50/50 - 50 do zbiornika, 50 po za Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Ja nie mam tego badyla, wywaliłam ten czujnik Jeszcze parę takich postów i temat trafi do nielegala Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherif Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Tez sie zdziwilem ze go nei ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 No tak . Powinien być do tego jeszcze brzęczyk i powiadomienie telefoniczne o zagrożeniu dla bezpieczeństwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Ja nie mam tego badyla, wywaliłam ten czujnik też myślałem nad taką modyfikacją Swego czasu przez to pieroństwo zalałem płyn w stosunku 50/50 - 50 do zbiornika, 50 po za Jak Ci się to udało zrobić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 W H6 tak sie da, w innych nie Zastanawialem sie ostatnio jaki jest sens istnienia tego badyla, prosze a jednaj jakis jest. update maly 5L wlane, no po prostu szacun, bo nie ma to jak sie miesci 4-costam i pozniej sie jezdzi z tym costam... tak wiec moglo by byc lepiej ale zdecydowanie nie jest zle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakkz Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 A nie mówiłem, że mówiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 cos tam napomknales... hej a tak offtopowo, nie wybierasz sie w nasze rejony? Dziewczyny zawiozlem do babci na tydzien to moze by na rower jakis cosik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakkz Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Żeby nie brnąć w offtop, to ci po prostu PW zapodam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palmall Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 (edited) Mi przestaje najpierw podawać płyn na tylną szybę, po tym wiem że zaraz płyn się skończy Edited July 23, 2014 by palmall Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Mi przestaje najpierw podawać płyn na tylnią szybę, po tym wiem że zaraz płyn się skończy A jak ktoś ma sedana ? tylną Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted July 23, 2014 Author Share Posted July 23, 2014 to ma pecha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Zastanawialem sie ostatnio jaki jest sens istnienia tego badyla, prosze a jednaj jakis jest. Dodatkowo badylem możesz zamieszać w zbiorniku (jak się bardzo postarasz), kontrolką w żadnym razie Ach ci Japończycy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Zastanawialem sie ostatnio jaki jest sens istnienia tego badyla, prosze a jednaj jakis jest. Dodatkowo badylem możesz zamieszać w zbiorniku (jak się bardzo postarasz), kontrolką w żadnym razie Ach ci Japończycy... Chyba taki sens jak w przypadku bagnetu do sprawdzenia poziomu oleju, jak jest mało to się dolewa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts