slonik01 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Witam. Mam STI 05 DCCD i sam nie wiem czy z głupoty czy z nadmiaru czasu zamarzyłem aby posiadać ten gadżet w swoim aucie stąd pytanie.... Czy ktoś może przerabial temat wymiany skrzyni w STI na tą z DCCD ? Czy wiązę się to z wieloma kompliacjami ? Jakie elementy trzeba zastąpić aby uniknąć "rzeźby"? Czy możliwy jest montaż z zachowaniem obecnej instanacji / wiązki ew. z dodaniem niezbędnych elementów ( czujnik skrętu , wiązka DCCd , sterownik itd? Czy w takiej operacji istnieje konieczność wymiany półosi i piast? i finalnie .... czy gra jest warta świeczki czy pójść po rozum do głow i zmienić auto na stosowny model? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Taniej wyjdzie wymiana auta na takie z pasującym setupem. Jak rozumiem chciałbyś na fabrycznym sterowniku mieć DCCD.Trochę dłubania jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slonik01 Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 Wielkie dzięki za dobrą radę ! Szczerze mówiąc mam dośc ograniczone wyobrażenie o stopniu trudności całej operacji dlatego wolałem zapytać ... Zatem odpuszczam temat i ew. pomyślę w przyszłości nad zmianą auta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts