lookita Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 (edited) Wybieram sie pod koniec lipca do Sandomierza,jade z Sielpii,moglby ktos polecic jakas kwaterke pod 4 osoby na 2 noce?Nie szukaalem w necie,wole z polecenia,w miare blisko centrum,gdzies,gdzie Subaraka bym z rowerami zostawil bezpiecznie ,a dla nas przyjazne miejsce...Polecicie cos? Edited July 17, 2014 by lookita Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz111222 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Kilka razy zdarzyło mi się nocować w takim jednym miejscu w bliskiej okolicy centrum, kilka minut pieszo od rynku. Osobówka spokojnie się tam zmieści, Tylko nie wiem czy będą mieć pokoje na 4 osoby. Najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć. Ja tam byłem w 2 osoby. Tanio, czysto, spokojnie. Numer telefonu: 519 182 376. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lookita Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Dzięki Kolego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts