Fala Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Ciekaw jestem, bo podmieniłbym w OBK US-Specu, gdzie wygląda to jak poniżej: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 McIntosh nie był oferowany w Outbacku w Polsce ani w Europie. Chociaż jest dostępny w Australii, Nowej Zelandii i pewnie też w Japonii: http://www.subaru.com.au/outback/3.6r-premium W 'polskich' MY13/14 była 'czarna' nawigacja, która chyba trochę lepiej się komponuje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 (edited) Dzięki za post - w międzyczasie przypomniałem sobie, że McIntosh był w Legacy GT w PL Edited July 31, 2014 by Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek_l Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Dzięki za post - w międzyczasie przypomniałem sobie, że McIntosh był w Legacy GT w PL Maciek, a przy okazji oglądałeś tego GT ze zdjęć, które wkleiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 Dzięki za post - w międzyczasie przypomniałem sobie, że McIntosh był w Legacy GT w PL Maciek, a przy okazji oglądałeś tego GT ze zdjęć, które wkleiłeś? Na żywo? Nie - nie miałem powodu, po prostu wklepałem 'subaru legacy gt' na Allegro i się pojawili, kilku Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 (edited) Był, mam i używam ;-) audiofilem nie jestem, ale pasażerowie mówią, że daje radę. Pytanie czy wszystko podejdzie i czy nie było jakiś różnić między MY10-12 a MY13-14. Poza tym sam McIntoshn miał 10 a nie 6 głośników i dodatkowy wzmacniacz pod siedzeniem kierowcy. Chyba będzie trudno go zdobyć, w Polsce był dostępny, w Szwajcarii i Niemczech chyba nie. Edited July 31, 2014 by JJacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 U mnie jest 9 głośników "Harman Kardon 440 Watt 9 speakers" --> http://www.harmankardon.com/estore/hk/us/about/content3.jsp?id=subaru-outback-us Chyba faktycznie znalezienie McIntosha jest z zakresu "gruszki na wierzbie"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Może trzeba zapolować na ebay'u, poszukać po australijskich forach ? Albo w Japonii i komuś dorzucić do transportu kolejnego WRX/STI Type R/RA itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 tam na innych częstotliwościach nadają Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Maciek sprzedałeś srebrnego 3.6? Co teraz dokładnie kupiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 Maciek sprzedałeś srebrnego 3.6? Co teraz dokładnie kupiłeś? Patrz w podpisie & PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 (edited) Człowiek się czegoś dowiaduje całe życie. McIntosh był oferowany w Outbacku 3.6R w Europie: Outback 3.6R, nowy, Munster, Niemcy Outback 3.6R, nowy, Andervenne, Niemcy Outback 3.6R, Duisburg, Niemcy Outback 3.6R, Velp, Holandia Outback 3.6R, Stuttgart, Niemcy Outback 3.6R, Stuttgart, Niemcy Outback 3.6R, Chieti, Włochy Edited August 20, 2014 by JJacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasionowski Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 JJacek, oczywiście że był McIntosh oferowany w OBK 3.6 w Europie. Ja mam McIntosha w MY2012, a auto jest w wersji europejskiej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Na wszelki wypadek napiszę, że chyba bym chętnie rozważył kupno do wszczepienia do US. Ktoś coś? Demobil jakiś?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Jaka jest cena nowego w ASO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted January 12, 2015 Author Share Posted January 12, 2015 (edited) Jaka jest cena nowego w ASO?Możemy się pobawić w szacunek/zgadule stawiam 5tys Edited January 12, 2015 by Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 5k ? chyba euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasionowski Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 McIntosh był jak najbardziej oferowany w Outbacku w wersji europejskiej. Auto (3.6) kupiłem na Litwie MY2012. McIntosh jeszcze rano był w aucie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jeśli reflektor kosztuje 3500 zł, płyta do DVD 1800 zł, dopłata do McIntosha 1000 euro, to końcowo myślę, że by była to kwota między 10 a 20 tys zł (zwłaszcza, że mamy dwa elementy, wzmacniacz pod siedzeniem i jednostka sterująca). Znalazłem cennik radia z nawigacją do Legacy IV, 2800 euro. Jasionowski już o tym pisałeś w tym wątku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Spróbuj może tutaj: http://allegro.pl/subaru-legacy-2-5-gt-mcintosh-polski-salon-i5042953302.html Auto po odbioru z salony miała zamontowaną navi McIntosh, jednak ten zestaw głośnomówiący nie współgrał z iphonem i został wymieniony na kenwooda. Przy okazji głośniki zostały wymienione na hertz + subwoofer. Oczywiści nowy zestaw mcIntosh leży w opakowaniu i sprzedaje razem z autem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Spróbuj może tutaj: http://allegro.pl/subaru-legacy-2-5-gt-mcintosh-polski-salon-i5042953302.html Auto po odbioru z salony miała zamontowaną navi McIntosh, jednak ten zestaw głośnomówiący nie współgrał z iphonem i został wymieniony na kenwooda. Przy okazji głośniki zostały wymienione na hertz + subwoofer. Oczywiści nowy zestaw mcIntosh leży w opakowaniu i sprzedaje razem z autem. Napisałem, dziękuję! Swoją drogą zastanawiam się: karta pamięci z mapami jest sparowana z kompem samochodu. I karta i komp są z US. McIntosh jest EU, nie wiem czy ma kartę do navi, wiem że jest niesparowany z kompem z US. I...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
equinox Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Zerknij tutaj, http://allegro.pl/subaru-legacy-gt-nawigacja-macintosh-2009-2013-i5014925805.html Tylko nie wiadomo co to warte po 6 latach od daty produkcji.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Zerknij tutaj, http://allegro.pl/subaru-legacy-gt-nawigacja-macintosh-2009-2013-i5014925805.html Tylko nie wiadomo co to warte po 6 latach od daty produkcji.... Dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Fala, odradzam Ci tego europejskiego Macintisha. Mam go w Legacy. Ogólnie w ogóle z niego nie korzystamy oprócz radia. Limit cierpliwości wyczerpał się po 2 miesiącach. A jeśli używasz iPhona to już w ogóle zapomnij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 Właśnie tak sobie pomyślałem, że ja głuchy po blisko już 20 latach pracy tłumacza kabinowego ze słuchawkami na uszach i tak nie usłyszę różnicy hahahaha A amerykańskie audio HK jest nawet bardzo dobre - i ma do tego 440Watt. W wolnej chwili muszę się tylko zorientować, jak wygląda kwestia rejestracji DivX'a i możliwość odtwarzania filmów na tym zestawie, który mam w samochodzie. Mam też obiecaną kartę pamięci z mapami EU, więc chyba tylko przy takiej zmianie pozostanę (wobec map US) - bo nie przeszkadzają mi mile/mpg/'F, a nawet ćwiczę liczenie w głowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts