gooffy Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 (edited) Wszystko super, auto już od jakiegoś czasu w rodzinie ale jedno mnie nurtuje. Fotel kierowcy elektrycznie sterowany a pamięci ustawienia brak Czy ktoś z was orientuje się czy w jakiejkolwiek wersji wyposażeniowej występowała pamięć położenia fotela? Czy ewentualnie w Legacy występowała pamięć? Może jest jakaś możliwość dodatkowego doposażenia? Edited June 20, 2014 by gooffy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maric1 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Oczywiście, ż występowała, ale tylko w najwyższej (nawet w Obk 2008) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorius Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 U mnie w Outbacku z 2013 tez jest pamiec fotela. Z tego co wiem to jest tylko w najwyzszej wersji wyposazenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gooffy Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 Poszukałem i faktycznie pamięć fotela występuje tylko w wersji z pełną skórą. Teraz pytanie techniczne. Czy ktoś się orientuje gdzie znajdę schematy elektryki do Outbacka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiM Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 A czy ta pamięć jak już jest obejmuje też lusterka? W końcu też są elektryczne i też wymagają ustawień osobistych? Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBORO Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Lusterek pamięć nie obejmuje. Mało tego, po ostrym weekendzie auto nie pamięta nawet jak się nazywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiM Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 po ostrym weekendzie auto nie pamięta nawet jak się nazywa za mało Subarowy jeszcze jestem i nie qmam... Ale z lusterkami to żenada jest - a miałem mieć taki dobry argument dla żonki dlaczego H6 będzie naszym nowym autem.. a tu klops... Tylko nie piszcie mi tu że mam jej mówić o trakcji na śliskim jeździe po szynach itp... może Wasze żony to kupują a może tylko dla spokoju kiwają głowami Link to comment Share on other sites More sharing options...
msi Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 po ostrym weekendzie auto nie pamięta nawet jak się nazywa za mało Subarowy jeszcze jestem i nie qmam... Ale z lusterkami to żenada jest - a miałem mieć taki dobry argument dla żonki dlaczego H6 będzie naszym nowym autem.. a tu klops... Tylko nie piszcie mi tu że mam jej mówić o trakcji na śliskim jeździe po szynach itp... może Wasze żony to kupują a może tylko dla spokoju kiwają głowami Daj żonie przejechać się H6 - jeżeli choć trochę lubi motoryzację, zmieni zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Ale z lusterkami to żenada jest - a miałem mieć taki dobry argument dla żonki dlaczego H6 będzie naszym nowym autem.. a tu klops... Tylko nie piszcie mi tu że mam jej mówić o trakcji na śliskim jeździe po szynach itp... może Wasze żony to kupują a może tylko dla spokoju kiwają głowami W celu przekonania zony chciales uzyc argumentu "lusterek"? Bez jaj...... KOLOR czlowieku KOLOR! to jest najwazniejsze a tylko OBK jest w takim PIEKNYM kolorze. Moja Zonka bardzo chciala forka I bo jej sie podoba ksztalt i kolor, kupilismy OBK i co? kiszka, nie to samo, kolor zly i tamten jest "fajniejszy" bo ... jest i koniec. Szukanie racjonalnych argumentow to strata czasu przynajmniej w moim przypadku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 KOLOR czlowieku KOLOR! to jest najwazniejsze a tylko OBK jest w takim PIEKNYM kolorze. dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryzli Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 No jasne że kolor mojej w czarnym to nawet mydelniczka jej się podoba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo11 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 może Wasze żony to kupują a może tylko dla spokoju kiwają głowami Powiedz swojej ukochanej tak: Ty Kochanie wybieraj jakiś kolor,który Ci się podoba a ja wybiorę silnik,trzeba negocjować,przekonywać i urabiać,tylko tam można coś wygrać....Kropla wydrąży skałę Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiM Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Nie no tak nisko jeszcze nie upadłem żeby żona wybierała auta - ja tylko szukam w MOIM wyborze czegoś co ją zachwyci. Miał tym czymś być guziczek że sobie naciśnie i OBK się ustawi na jej wymiary. A tak to już to widzę te narzekania że siedzi nisko, że maska długa na kilometr, a guziczek przestawia tylko fotel a lusterka musi sobie ręcznie... To jest dla mnie kolejny przykład że Japończycy mają bardzo udaną technikę - ale zajęcia o wnętrzach i ergonomii przespali chyba. Coś jak zielono podświetlane fabryczne radio w czerwono podświetlonej desce BRZ. Nawet nie mam słów jak to nazwać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo11 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Nie no tak nisko jeszcze nie upadłem żeby żona wybierała auta - ja tylko szukam w MOIM wyborze czegoś co ją zachwyci. Nie,nigdy w życiu! Po prostu Ona ma myśleć i czuć że wybiera i decyduje...a Ty i tak dostaniesz to co chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts