makaveli23 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Witam zauwazylem ze przy starcie "spod swiateł" turbo nie laduje ale gdy jedzie ładuje normalnie na kazdym biegu. Nie wiem czego to moga byc objawy... Cała procedura wyglada tak: stoje -sprzeglo w podloge zapieta 1 i gazem wkrecam go na obroty ok 5-5500 aby turbo sie naladwalo lecz nieładuje nawet bov nie upuszcza powietrza natomiast kiedy JADE turbo ładuje i bov upuszcza powietrze na kazdym biegu Bugeye 2003 remapowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 A LC masz zrobiony? http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/35379-prosze-o-wyjasnienie-pojecia-launch-control/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaveli23 Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 (edited) Nie mam Ale to chyba nie zmienia niczego? Gazem wkrecam go na obroty... Edited June 20, 2014 by makaveli23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Nie wiem czego to moga byc objawy... Może objawy sprawnego auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Nie mam Ale to chyba nie zmienia niczego? Gazem wkrecam go na obroty... No jak nie zmienia? Jak masz LC to będzie ładował, jak nie masz to nie będzie ładował na 1. Nie wiem czego to moga byc objawy... Może objawy sprawnego auta. o tak tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaveli23 Posted June 20, 2014 Author Share Posted June 20, 2014 Ale jak auto jedzie to turbo laduje normalnie... A bov upuszcza powietrze nawet na 1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Ale jak auto jedzie to turbo laduje normalnie... A bov upuszcza powietrze nawet na 1... No i? Czytałeś co wyżej Ci napisano? Przeczytaj jeszcze raz. Jak nie pomoże, to czytaj do skutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterOKL Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 na postoju nie naladujesz wiecej niz 0,0, normalnie masz podcisnienie. ale ciekawe, bo mi na postoju bov upuszcza powietrze, a Ty mowisz ze Tobie nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 ciekawe, bo mi na postoju bov upuszcza powietrze Bo masz zepsuty samochód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts