piwozniak Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Hej Takie dziwne pytanie... Czy zamykając drzwi kluczykiem, nie powinny sie "zamykać" wszystkie a nie tylko kierowcy. I analogicznie otwierać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Hej Takie dziwne pytanie... Czy zamykając drzwi kluczykiem, nie powinny sie "zamykać" wszystkie a nie tylko kierowcy. I analogicznie otwierać ? No chyba, po to zamek jest właśnie centralny Ale kluczykiem to już nie otwierałem auta z 10 lat pewnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 No ja wlasnie tez nie i lekkie zdziwienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOLO Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Zdziwienie i to strasze, ale potwierdzam, że centralnie da się otworzyć tylko pilotem a kluczem tylko od strony kierowcy. Na przeglądzie temat zgłosiłem, ale poinformowano mnie, że ten typ tak ma. Uwierzyłem dopiero po potwirdzieniu w innym ASO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 (edited) Nie ma problemu, skoro TTTM to luz, myslalem ze cos nie dziala jak nalezy. A ze dodatkowo mam zainstalowany jakis alarm (nie wiem jaki ale mnie wkurza straszliwie) to podejrzewalem ze przy instalacji tego, ktos cos zmienil w tym jak dziala zamek. Dzieki za potwierdzenie SOLO Edited June 18, 2014 by piwozniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Wszystko się da zrobić. Wysiadając z auta naciskasz przycisk ryglowania drzwi, a potem drzwi kierowcy kluczykiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYRULIK Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 (edited) Wczoraj odkryłem pewien problem z moim centralnym, mianowicie nie otwiera i nie zamyka bagażnika, wszystkie inne drzwi rygluje i otwiera, zajrzałem tam , popryskałem jakimś smarowidłem ,ale nic nie dało. mam pytanie czy jest sens coś tam rozbierać czy poszukać zamka i się nie bawić, napięcie chyba dochodzi, na pewno zapala się i gaśnie lampka podświetlenia. Miał ktoś podobny problem ??? Edited December 14, 2014 by CYRULIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szklany Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Wczoraj odkryłem pewien problem z moim centralnym, mianowicie nie otwiera i nie zamyka bagażnika, wszystkie inne drzwi rygluje i otwiera, zajrzałem tam , popryskałem jakimś smarowidłem ,ale nic nie dało. mam pytanie czy jest sens coś tam rozbierać czy poszukać zamka i się nie bawić, napięcie chyba dochodzi, na pewno zapala się i gaśnie lampka podświetlenia. Miał ktoś podobny problem ???Ja mam tak samo :-? Może to tak ma być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwozniak Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Ze jak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYRULIK Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Witam po małych oględzinach okazało się ze prąd nie dochodzi do zamka i tu pytanie, czy są jakieś newralgiczne miejsca gdzie coś może nie łączyć ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Przejścia przewodów między budą a drzwiami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYRULIK Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) naprawione zgnił kabelek Edited December 29, 2014 by CYRULIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 W którym miejscu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts