Pitz Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Witam, W moim Legacy 2.0D MY08 przysiadł tył, co wskazuje na konieczność wymiany sprężyn tylnego zawieszenia. Wszystkie sprężyny jakie znajduję do tego modelu są dedykowane do wersji benzynowych, w związku z czym moje pytanie brzmi: Czy jest różnica w sprężynach do wersji z silnikami benzynowymi i z wysokoprężnym? Nawet wersje tak skrajne jak zwykły słabiak 2.0 benzynowy i H6 mają takie same. Coś mi się nie chce wierzyć, że do diesla są inne, ale katalogi praktycznie nie wymieniają takiej części jak sprężyna do wersji 2.0D... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitz Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Nikt nie umie odpowiedzieć na moje pytanie czy w dieslu są takie same sprężyny w zawieszeniu jak w każdym innym standardowym, benzynowym...? :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Nikt nie umie odpowiedzieć na moje pytanie czy w dieslu są takie same sprężyny w zawieszeniu jak w każdym innym standardowym, benzynowym...? :-( Na 99% będą takie same. Podaj VIN na pw to Ci sprawdzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts