Grzesiek Osuch Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Po pierwsze to witam szanownych forumowiczów Mam zamiar kupić autko z tematu. Niestety znalazłem sztukę dość daleko. Jako że jakiś czas go poużywam, to chciałbym zasięgnąć wiedzy od kogoś w temacie. Czy ktoś z Warszawy może mi pomóc i spotkać się ze mną? Chciałbym też obejrzeć maszynę, bagażnik Mieszkam koło lotniska na Bemowie, jakby ktoś był z okolicy to jeszcze lepiej. Proszę o kontakt tu lub na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Na spoty taka osoba nie przyjeżdża. Natomiast jest w Wawie takie auto na sprzedaż. Serwisowane na Chomiczówce więc masz blisko: http://otomoto.pl/subaru-legacy-C33578916.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Osuch Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Dziękuję za podpowiedź. Już ogarnąłem sobie auto to podglądnięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts