alphaOne Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Wczoraj (15.06.2014) po 1930 skradziono mi pod domem w Warszawie (Powiśle) czarnego Civika Type R rocznik 2008 nr rej DW 442HE auto ma różne naklejki - na maske japoński napis Honda (do góry nogami), japońską flagę od strony kierowcy, żółte WAZA od J's Racing na tylnym zderzaku i pomarańczową #MaximumAttack na drzwiach pasażera.auto nie miało praktycznie środka, ale miało sporo modów, m.in. zawias AST, dolot Mugena, rozpórki J's Racing, szperę Carbonetic, fotele kubełkowe.VIN SHHFN2308U003938.Gdyby ktoś coś widział -dajcie znac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel320ce Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Co za gnoje!!! Współczuję i wiem co to znaczy bo mnie kiedyś też ukradziono audi i nie odzyskałem . Życzę znalezienia i to szybkiego!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Współczuję przechodziłem to miesiąc temu i jak na razie ani samochodu ani kasy z ac. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Ty to masz pecha , kolejne auto w tym roku poszło.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adijocker Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Nie pisałeś niedawno, że ukradli Ci białego Legasia? Uwzięli się na Ciebie czy co ? Zaraz napiszę na forum hondy, bo kiedyś miałem del sol'a i mam konto.Może ktoś będzie miał te części jakimś dziwnym trafem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaOne Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 to był Outback, wyglada jakby sie uwzieli to fakt. faktem jest ze z tej samej ulicy w weekend ukradli 3 auta (w tym moje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 z tej samej ulicy w weekend ukradli 3 auta A z jakiej? Tak ku przestrodze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaOne Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 ul. Jaracza, ta z Teatrem Ateneum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilmark Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 A nie ukradli tam też białego Lancera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrusz Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 (edited) Współczuję bardzo...chyba klątwa wisi nad Hondami - taka Polska klątwa - wystarczy poczytać statystyki lub np. forum Klubu Civica tak jak Subaru raczej nie boję się nigdzie w W-wie zostawić tak Honda tylko garaż, parkingi (niby)strzeżone, itp. - masakra Edited June 16, 2014 by mrusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 ul. Jaracza, ta z Teatrem AteneumSwego czasu często tam parkowałem...Życzę żebyś godziwą kasę z AC dostał, bo znając nasze sprawnie działające służby raczej marna szansa, że auto odzyskasz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 trzymam kciuki i spamuje znajomych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacky X Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 to był Outback, wyglada jakby sie uwzieli to fakt. faktem jest ze z tej samej ulicy w weekend ukradli 3 auta (w tym moje). O [moderator czuwa]. Lorą przyjechali ??? . Co za bandyckie czasy. Gdzie jest policja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Action Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 (edited) Co jest z tym Powislem? Współczuje Edited June 17, 2014 by Action Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Jako Hondziarz szczerze współczuje. Warszawa to jakieś zagłębię złodziei Hond. Co chwila na CKPL wiszą tematy ze kolejna Honda została ukradziona w Wawie. Tak z innej beczki Panowie jak wygląda sprawa wypłaty z AC jezeli załużmy Policja odnajdzie auto ale bedzie ono wrakiem bez silnika , wnetrza, zawieszenia??? Ubezpieczyciel zwraca całą kase czy zwraca wam wrak + jakas tam kase za ukradzione czesci??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaOne Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 podejrzenie jest, że oni je podczas teatru kradną, bo liczą że właściciel przez 2+ godziny się do auta nie zbliży, także nie radze tam parkować tak między 19 a 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordynator Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Jako Hondziarz szczerze współczuje. Warszawa to jakieś zagłębię złodziei Hond. Co chwila na CKPL wiszą tematy ze kolejna Honda została ukradziona w Wawie. Tak z innej beczki Panowie jak wygląda sprawa wypłaty z AC jezeli załużmy Policja odnajdzie auto ale bedzie ono wrakiem bez silnika , wnetrza, zawieszenia??? Ubezpieczyciel zwraca całą kase czy zwraca wam wrak + jakas tam kase za ukradzione czesci??? Niestety jest tak że zwracaja wrak+kasa. Dokładnie tak jak przy szkodzie całkowitej. Zawsze sa przepyachnki co do wartości wraku. Jak masz AC to tylko modlić się, aby nie znaleźlie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts