Papug Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Siemanko, wiesz ktoś może czy kolektor z imprezy 95-05 będzie pasował do Legacy III 2001 2.5 N/A ? Dokładnie chodzi o ten: http://allegro.pl/kolektor-wydechowy-subaru-impreza-95-05-bez-turbo-i4268983796.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac_am Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Nie wiem czy będzie pasował, ale upragniony bulgot możesz uzyskać za 1/10 tej ceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papug Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Ciężko znaleźć kogoś kto by mi to wyspawał, to stwierdziłem, że kupie gotowy. A ten wygląda bardzo podobnie właśnie do repliki borla co wsadzają do Legasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dycha Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Robiłem taki do Legacy właśnie takiej jak piszesz , a zakładałem od GT-ka napisz na priv albo poszukaj gdzieś to opisywałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drtulp Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Nie wiem czy będzie pasował, ale upragniony bulgot możesz uzyskać za 1/10 tej ceny Jakieś konkrety w tym temacie? Chętnie bym pobulgotał bardziej moim Legacy IV 2.0 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac_am Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) Wystarczy przejrzeć ostatnie 15 - 20 stron: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/21287-co-zrobic-zeby-subaru-na-bulgotalo/page-72 U mnie koszt: 90 zł przeróbka kolektora, przez tłumikarza, który pytał mnie: "A co to za model tego Subaru", w momencie, gdy auto było na podnośniku + 100 ileś zł za pseudo "mugena", bo za cicho mi było Od przeróbki przejechane kilka tysięcy km i banan wciąż nie schodzi mi z paszczy Edited June 12, 2014 by pajac_am 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papug Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 Czy orientuje sie ktos, jaki kolektor najlepiej podejdzie do mojego Legasia 2001 zeby jak najmniej rzezby bylo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts