Jump to content

Sygnalizator włączonych świateł

Markus

Recommended Posts

Jak w temacie. Czy G3 posiada w ogóle takie cudo? Bo już kilka razy zostawiłem auto z włączonymi lampami i tylko dobrzy sąsiedzi zapobiegli wydojenia baterii do zera.

Z góry dzięki za informacje na ten temat.

Też mojej żonce się to przydażyło !!! tylko jej światła wydoiły aku do zera !!!! Lanos nie ma chyba piszczka zostawionych świateł !!! - trzeba pamiętać !!!! ale ciekawe jest to że jak wyciągałem kluczyk na zapalonych światłach w celu sprawdzenia to zawsze ksenony gasły !!!

• Upvote 1

I pewnie u mnie też gasną(chyba). Dzięki za info Juras. Muszę sobie jakąś kartkę przykleić chyba, bo pamięć u mnie dobra, ale czsami pierońsko krótka.

Swoją drogą, to w 15 letniej BORA jest pipek... :wacko:

A ja się podepnę z moim GC. Bo piszczka nie mam, ale jak wyłączam zapłon to światła gasną.

Czy wszystkie imprezy GC tak miały, czy to jakiś upgrade poprzednich właścicieli?

U mnie w lanosie jest taki sygnalizator. Przy czym wyłączenie auta stacyjką powoduje automatyczne wyłączenie świateł. Po wyjęciu kluczyka ze stacyjki i wyłączeniu świateł przełącznikiem zespolonym na kierownicy mogę następnie tym samym przełącznikiem te światła włączyć. I dopiero wtedy, po otwarciu drzwi, działa sygnalizator - brzęczyk.