bugio Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Witam prosze o pomoc. Ktos demontowal juz wkladke stacyjki w GD? Wymienialem juz w roznych autach gdzie zwykle polegalo to na wcisnieciu bolca i po wszystkim. Za pomoc w stylu lepiej jedz na warsztat w gory dziekuje w ostatecznosci przekrece cala kolumne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilwro Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 czesc, Ja zmieniałem ale całą stacyjke, nie wiem czy da rade wyjąć samą wkładke bo tez sie zastanawiałem i w ostatecznosci zmieniłem cała stacje, nie mozna jej odkrecic i trzeba rozwiercac sruby,pzdr pamietaj ze w kluczu i w petli jest immo i moze byc mały problem, trzeba pestki przerzucic do przekładanego kluczyka bo nie odpalisz jesli masz serie ECU Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugio Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 Dzięki Kamil. Stacyjka już zmieniona i pojawił się nowy problem. Zmieniłem ECU, sterownik immo i auto ładnie pali. Po zmianie w/w zamek centralny działał jeszcze na starym pilocie więc odszukałem sterownik centralnego i jego również wymieniłem. Niestety nowy pilot (jeden przycisk) nie zagadał, więc zamieniłem moduły centralnego jak było i na stary pilocie (dwa przyciski) teraz też nie gada. Wie ktoś o co może chodzić? Po wypięciu z instalacji sterownika trzeba go stroić na nowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts