rosio Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Witam Dzisiaj wykręcałem licznik w celu wymiany żarówek i po ponownym założeniu mam, wydaje mi się, dziwne wskazanie, obrotomierza, otóż obrotomierz wskazuje mi po odpaleniu na biegu jałowym około 500obr. - nagrzany silnik (jest w połowie między 0 a 1) i szerze mówiąc już nie wiem może tak było wcześniej tylko nie zwróciłem na to uwagi......, jak jest u Was ? PS Forester 2000r, po lifice, silnik 2,0 (bez gazu) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max 84 Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Troszku mało Ci pokazuje. Ja mam na na ciepłym ok 750 obrotów. Ale czasem faluje, o ok. 50 +- Przy tak niskim wskazaniu nie falują Ci obroty ?? Przy 500 to już praktycznie powinien zgasnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grooby78 Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Mnie w Imprezie tez wskazowka jest na srodku w okolicy 500 obr. Tak bylo od poczatku i nic zlego sie nie dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts