ggggtt Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Nie działa mi zegarek w MY99. Bezpiecznik ok, więc pewnie coś w zegarach padło. Da się to naprawić? Jeśli nie to wolałbym zachować swój przebieg co do kilometra bo oryginalny, Kupując nowe (używane) zegary da się ustawić przebieg, aby pokazywał tyle ile poprzedni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł.C Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Sprawdź kolego podświetlenie zegarka ,bo jeśli się spaliła żaróweczka to może nie być widać. Niech mnie ktoś poprawi jeśli sie mylę ale kilometry są zapisane w pamięci komputera a nie zegarów wiec po wymianie powinno pokazywać tyle samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieski708 Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Jak działa podświetlenie wnętrza, radio to żarówka pod zegarkiem w licznikach. Jak nie działa powyższe :-) to bezpiecznik. Liczniki się nie skasują :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1986 Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 To u mnie też pewnie zarówka. Wszystko inne działa W weekend się biore Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Przebieg jest zapisany w liczniku nie w ecu więc jak go zmienisz to będziesz miał inny przebieg Sent from Nokia 5110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggggtt Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Właśnie też mi się wydaje, że w ecu nie zapisuje przebiegu tylko na liczniku. Spróbuje rozebrać zegary i zobacze jak to w środku wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggggtt Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 Ostre słońce na zegary i odkrycie. Zegarek działa Nie działa podświetlenie. Jakie tam żarówki siedzą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł.C Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Tutaj masz wszystko ładnie opisane http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/27834-demontaz-konsoli-srodkowej-i-tunelu-w-my99/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts