Bjorn Aaltonen Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Cześć, Chcę kupić Justy 4x4 z 97roku na rajdówkę. Mam upatrzony egzemplarz i byłem go pierwszy raz oglądać. Wygląda ok, poza dwiem rzeczami, ma lekki wyciek z tylnego wału i trochę, rdzy z tyłu na podwoziu. Czy są to rzeczy które dyskwalfikują (bardziej o wał mi chodzi) czy da się to zrobić w małych pieniądzach? (mam zdjęcia jakby co) Na co jeszcze innego zwrócić uwagę? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bak Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Co do wału to nie wiem do końca, ale uszczelki można spokojnie dostać za rozsądne pieniądze. Zwróć uwagę na stan blacharski. To jest najważniejsza rzecz w tych autach- Swifty/ Justy mają to do siebie, że lubią rdzewieć w zastraszającym tempie. Szczególnie zobacz jak wyglądają mocowania wahaczy z przodu i progi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjorn Aaltonen Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Dobra bo nie dopisałem, mam swifta gti ze słabą budą, więc przedewszystkim kupuję karoserię bo na tym mi zależy, szukałem swifta trafiło się justy, więc przedewszystkim chodzi mi o tył podwozia i napędy jak to posprawdzać itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Z0bacz czy ma jeszcze podłogę, resztę uzupełnisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjorn Aaltonen Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Dobra jeszcze jedno może głupie pytanie, z tyłu jest jakaś podłużnica czy coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts