Jump to content

Budapeszt - nocleg

antikos

Recommended Posts

Koledzy, 

Może ktoś polecić jakiś nocleg w Budapeszcie, cel wyjazd męski, więc interesuje nas miejsce gdzie można wpakować bagaże i uciec w miasto i na wyścigi, nocleg potrzebny od 29 maj. Będę bardzo wdzięczny za jakąś pomoc.

Ja nocowałem tutaj w czasie podróży do Grecji: 

Gastland M0 Hotel és Étterem

To jest przy autostradzie południowej E-75 przy stacji Shella. Standard 4 gwiazdki. Czysto, dobra kuchnia, parking strzeżony w cenie. Tani nie jest ale wygodny. Polecam

Ostatnio ze znajomymi byliśmy w Gold Hotel Budapest. Poza tym, że hotel jest przy głównej ulicy, to większych zastrzeżeń brak, bardzo wygodne łóżka, ale nie wiem, kto się zgodził na montaż czujników zbliżeniowych w kranie przy umywalce, PITA. Śniadanie bardzo przyzwoite.

dzięki ale szukam coś w samym centrum i chyba unikam hoteli bo to mają być 3 noce pijaństwa( 5 chłopa) do upadłego z uwagi na kawalerski kolegi i wyścig, więc o hotel się już boję, jakiś hostel czy mieszkania gdzie jak kogoś zabijemy to będzie czas uciec i jest szansa że nam kart nie zablokują 

Ja z miesiąc temu z rodzinką nocowalem w Eurostars. Sieciówka, ale w miarę przyzwoita. Sadzac po niektórych ekipach raczej nie będziecie sie wyróżniać z wieczorem kawalerskim. Tuż obok stacja metra. Z buta do parlamentu jakieś 15-20 minut, do początku Andrassy jakieś 10, most Elżbiety 5 min, Vaci Utca 5 min. Parking podziemny, łatwy wypad na obwodnice w stronę Hungaroringu.

http://www.eurostarsbudapestcenter.com/EN/hotel.html

Edited by Sjaakie