eres Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Pacjent GT 99, czy ktoś od podstaw dokładał klimę w tym modelu? Czy to w ogóle realna operacja? Gdzieś widziałem cały set do kupienia za około 600 pln, niby nie dużo, zależy ile trzeba dołożyć do robocizny. Będę wdzięczny za konstruktywną pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel320ce Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Jak chciałem kupic GT to Panowie z Podgórzyna którzy specjalizują się w subaru powiedzieli 1500 zł za montaż z ich częściami,nabiciem itd. Operacja jak najbardziej możliwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eres Posted May 24, 2014 Author Share Posted May 24, 2014 ciekawe czy ktoś w wawie to sensownie ogarnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel320ce Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Jak koło Jeleniej Góry takie rzeczy robią to w stolicy tym bardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Ja złożyłem do siebie sam tyle że w imprezie turbo'99 (wersja uk) i jak narazie działa od 4 lat jeśli potrzebujesz jakieś info to służę Sent from Nokia 5110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eres Posted May 25, 2014 Author Share Posted May 25, 2014 @george, skrobnij na pv z czym jest najwięcej problemów przy zakładaniu etc rozumiem, że każdy gtek w fabrycznej instalacji elektr ma wtyczki pod klimę? bo np u mnie pomimo braku takowej, na wysokości sprężarki wisi jakas wtyczka. dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeOrGe Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Tak jest instalacja wystarczy kupić graty założyć i podłączyć. Łatwiej będzie jak będziesz pytał o konkrety Sent from Nokia 5110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filips Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 witam, w razie czego mam kompletna klime i wszystkie graty od mojego sti gc8, które zdemontowałem info priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 @@eres to widziałeś? http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/56694-oryginalna-instrukcja-montazu-klimatyzacji-1998-2001/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eres Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 @filips, poproszę na prv propo cenowe @cybel masz u mnie flaszkę, poproszę adres dostawy Z tego opisu wynika, że nie trzeba sciągać całej deski, a tego w sumie najbardziej się bałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts