furmi Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Planuję podmianę małego spoilera na lotkę z wrxa, jak zamontować lotkę już mniej więcej wiem, ale nie bardzo wiem jak pozbyć się małej nakładki. Znalazłem schemat i wygląda że jest na jakichś zaczepach/spinkach: http://opposedforces.com/parts/impreza/en_g11/type_53/body_equipment_exterior/spoiler/illustration_2/Jak się do tego zabrać, żeby nie zrobić jakiegoś kuku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex71 Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Jak zamontujesz spoiler od wrx daj znać jak go założyć,też bym zmienił Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwiutki Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 (edited) Ja u siebie zmieniałem.Jak dobrze pamiętam zostają dwie dziury w klapie.Zmieniłem razem z klapą Edited May 23, 2014 by siwiutki Link to comment Share on other sites More sharing options...
furmi Posted May 29, 2014 Author Share Posted May 29, 2014 Sprawę demontażu rozwiązałem, spoiler trzyma się na 4 spinkach "na wcisk" i kleju wokół.Niestety podmiana małej lotki na wrxową nie uda się bez łatania dziur w klapie. Po demontażu zostają 2 dziury na bokach które spokojnie przykryje duża lotka, ale zostają też dwie dziury po środku klapy...Odpuściłem podmianę, zostawiam na razie małą lotkę i szukam całej klapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts