pawlaswrc Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 (edited) Będę niedługo wymieniał sprzęgło, komplet już mam, ale jeszcze potrzebne mi będą uszczelniacze na wałek główny, bo mi gdzieś kapie ze skrzyni. Podobno są dwa - jeden na wejściu do skrzyni, drugi na wyjściu wału . Może ktoś mi podać numery części i może gdzie od ręki dostanę w Wrocku?Jeśli coś pomieszałem, to mnie poprawcie, bo chyba nie bardzo kumaty jestem w temacie. Edited May 19, 2014 by pawlaswrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszozon Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Poka VIN to podam numery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 @@pawlaswrc,telefonu do Marasa nie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlaswrc Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 (edited) @@miszozon, VIN Ci nic nie da, bo musiałbym mieć z dawcy czyli Type R V.5, a go nie mam. @@pablonas, jakoś tak mam opory przed zawracaniem mu głowy takimi pierdołami. Edited May 19, 2014 by pawlaswrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszozon Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 W takim przypadku warto poszukać w sieci. Nawet na forum ktoś sprzedawał V5 i podał VIN. Oczywiście nie jest to pewniak na 100%, ale zawsze coś. Uszczelniacz na wyjściu na wał - 806735210 (czyli standard) Uszczelniacz na wałku sprzęgłowym - 806725090 (też nic nadzwyczajnego) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts