FOR CVT Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Witam ! Czy można w nowych Foresterach (MY 2014 2.0 N/A CVT i MY 2014 XT, jasne że też CVT) zamontować mechaniczną blokadę skrzyni typu Bear-Lock ? Jeżeli tak, to rozumiem, że taką usługę wykonam w ASO i nie będzie żadnych problemów z gwarancją Pozdrawiam Cezary Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Witam, Z tego co kojarzę to SIP nie ma w ofercie tego typu zabezpieczeń W związku z tym producent pojazdów Subaru nie może brać odpowiedzialności za nieautoryzowane przeróbki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOR CVT Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 Z tego co kojarzę to SIP nie ma w ofercie tego typu zabezpieczeń... Chciałbym jednak uzyskać odpowiedź od kogoś z SIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Magdziarz Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Chciałbym jednak uzyskać odpowiedź od kogoś z SIP O ile dobrze mi się wydaje właśnie uzyskałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOR CVT Posted May 24, 2014 Author Share Posted May 24, 2014 O ile dobrze mi się wydaje właśnie uzyskałeś To przepraszam Odczytałem 'z tego co kojarzę' jako wypowiedź w trybie przypuszczającym a nie twierdzącym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filar Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Zaciekawił mnie wątek, bo zakładałem blokadę bardzo niedawno i nie powoduje utraty gwarancji. Ja montowałem w swoim niedźwiedzia i nie było problemu. Zgłupiałem, ale na stronie jest wyraźnie napisane, że nie powoduje utraty gwarancji: http://niedzwiedz-lock.pl/montaz/informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts