sebachon Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Witam, mam pytanie do Forumowiczów z Lublina: czy znacie gdzieś w pobliżu dworca głównego jakiś porządny parking strzeżony? Może Centrum Handlowe obok? Byłbym wdzięczny za wskazówki, bo nijak nie mogę znaleźć nic odpowiedniego w sieci. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STILU Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Hej, jedyny parking strzeżony w okolicy jest na ul. Młyńskiej 5-7(wjazd od Dworcowej). Jest to ok. 150m od głównego wejścia na dworzec. Kieruj się na "Targi Lublin", dosłownie 50m przed targami po prawej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted May 17, 2014 Author Share Posted May 17, 2014 Wielkie dzięki! STILU, jeszcze raz bardzo dziękuję za wskazówkę. Dzisiaj byłem w Lublinie i bez problemu trafiłem w miejsce, które wskazałeś. Przy okazji zauważyłem, że idąc Dworcową w stronę dworca jest po lewej stronie jeszcze jeden strzeżony, więc następnym razem: "do wyboru, do koloru"... Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
stick Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 sebachon sorry za może dziwne pytanie... aż tak obawiasz się , że coś złego stanie się Twojemu wrx , że szukasz takiego parkingu ?? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Parking strzeżony, czynny całą dobę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 sebachon sorry za może dziwne pytanie... aż tak obawiasz się , że coś złego stanie się Twojemu wrx , że szukasz takiego parkingu ?? pozdrawiam Za te kilka złotych chcę mieć po prostu święty spokój... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty_ Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 (edited) . Edited April 11, 2018 by Jacenty_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxtron Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Witam wszystkich Czy ktoś z Was ma nr telefonu na parking strzeżony Lublinie przy ul. Młyńska 5. Znaleziony w Internecie nr 815320906 nie istnieje( tak podaje system) Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kukson Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 W miejscu parkingu trwa budowa drogi z wiaduktem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts