gourmet Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 absent de mon ordinateur je n'ai pu vous répondre,mais nous avons déjà concrétiser un échange - co to znaczy? Tłumaczenie przez google jest tajemnicze niczym wyrocznia delficka Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 może to coś pomoże ? away from my computer I could not answer, but we have already realized exchange Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 "napijmy się" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 (edited) Będąc z dala od komputera nie mogłem panu/-i odpowiedzieć/odpisać ale udało nam się skonkretyzować/określić/uściślić/doprowadzić do wymiany PS: powinno być concrétisé a nie w bezokoliczniku concrétiser. PS2: jak chcesz to jestem do dyspozycji na PW - być może kontekst coś zmieni względem ostatniego orzeczenia. Edited May 14, 2014 by Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzyndzel Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AMSX9Hi2H6A Sorki nie moglem sie powstrzymac Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourmet Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 wszystko jasne, z podziękowaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacky X Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Będąc z dala od komputera nie mogłem panu/-i odpowiedzieć/odpisać ale udało nam się skonkretyzować/określić/uściślić/doprowadzić do wymiany PS: powinno być concrétisé a nie w bezokoliczniku concrétiser. PS2: jak chcesz to jestem do dyspozycji na PW - być może kontekst coś zmieni względem ostatniego orzeczenia. Szanowny Panie, łącze telefonu satelitarnego zawiodło. Niemnniej daleko w górach Kaukazu doszło do wymiany waszych pracowników dyplomatycznych na zatrzymanych przez Was ostatnio naszych turystów podejrzewanych o szpiegostwo. Proszę o dyskrescję Jean Pierre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts