STI-2010 Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Po 2 latach na forum czas nakleić znak rozpoznawczy,jak by ktoś miał na zbyciu to chętnie przygarne,moge przy okazji wbić się na jakiegoś spota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forekfan Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Po 2 latach na forum czas nakleić znak rozpoznawczy,jak by ktoś miał na zbyciu to chętnie przygarne,moge przy okazji wbić się na jakiegoś spota. Ja nie mam ale ponizej maja duuuuzo: http://allegro.pl/naklejki-naklejka-na-auto-subaru-pig-swinka-jdm-i4222054458.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurojanek Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 (edited) Ewentualnie ja też bym miał kilka sztuk jak coś, Link w stopce. Edited May 11, 2014 by eurojanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
barczi Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Ewentualnie ja też bym miał kilka sztuk jak coś, Link w stopce. Polecam Kolegę ! mam teraz super trzodę Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebxyz Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Ewentualnie ja też bym miał kilka sztuk jak coś, Link w stopce. Witam. Tak, tak polecam, godny zaufania no i bardzo duużżży wybór różnorakiej trzody. Ja oklejałem forka i bike. pozdr sebxyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woszkowaty Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Bierz od eurojanka złegomonsty ! Na alledrogo to jakieś podroby , tfu podróby Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordynator Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Jeśli świnki to tylko eurojanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurojanek Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 (edited) Dobrze panowie prawicie, wszak tylko od Złego monsty są nalepki PDM'y* A do tego właśnie dotarła nowa dostawa świeżej trzódki: Także nic tylko brać zanim wyparują *Polish Domestic Market only @szamot uprościłem prelekcję. Za dużo się ostatnio Hawkinga i Michio Kaku naczytałem. Musiałem przedawkować Edited May 13, 2014 by eurojanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Jeśli świnki to tylko eurojanek Pragnę dołączyć i przytaknąć Eurojankowe prosiaki dobre som @@eurojanek, nie wiem co napisałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajax Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Ewentualnie ja też bym miał kilka sztuk jak coś, Link w stopce. Polecam użytkownika zakupiłem u niego świnki dla siebie i znajomych godny polecenia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts