Jump to content

Reflektory w subaru outback

Recommended Posts

przedstawiania się wody do szeroką

Do przedstawiania się zapraszamy serdecznie do odpowiedniego wątku, obecnie strona 641 :) : http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/60648-tutaj-si%C4%99-witamy-dzia%C5%82-dla-nowych-forumowicz%C3%B3w/page-641

A potem namawiam do czytania wklepanych literek przed ostateczną decyzją o założeniu watku, co pozwoli - jak sądzę - uzyskać rzeczową odpowiedź zamiast postów z kpinami (pozwolę sobie nieśmiało dodać, że mi osobiście się nigdy woda nie przedstawiała do szerokiej)

witam czy Subaru Polska planuje akcje naprawczą a dokładnie wymianę reflektorów przednich z powodu pęknięć i przedstawiania się wody do szeroką. Problem dotyczy Subaru Outback od 2010r.

Chyba nie jest to dość powszechny problem przynajmniej nie słychać za wiele na Forum. Faktycznie u mnie było zaparowanie, ale z czasem przeszło może jakieś fotki dla ilustracji. Co na ten problem ASO mówi ?

namawiam do czytania wklepanych literek przed ostateczną decyzją o założeniu watku

Słowniki dokonujące automatycznej korekty wpisywanego tekstu potrafią spłatać niezłego figla, dlatego faktycznie warto przeczytać post przed zapisem ;)

Rozumiem, że pytanie brzmi:

Czy Subaru Import Polska planuje akcję naprawczą, a dokładnie wymianę reflektorów przednich w samochodach Subaru Outback z rocznika modelowego 2010  :question: 

• Ojciec Założyciel

Czy Subaru Import Polska planuje akcję naprawczą, a dokładnie wymianę reflektorów przednich w samochodach Subaru Outback z rocznika modelowego 2010   

Dziękuję za tłumaczenie :) 

Wszelkiego rodzaju kampanie tego rodzaju są inicjowane przez producenta ( tu: FHI ), nie przez importera.

Aktualnie zgodnie z moja wiedzą taka akcja nie jest prowadzona.

Pozdrowienia

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...