Guest qwerty Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Nie jestem pewien czy pytanie do Dyrekcji, ale sprobuje =). Widze, ze Outback 2.5XT nie jest sprzedawany ani w Niemczech ani w Polsce. Ja chce takiego kupic i przywiezc go - bede pracowal na kontrakcie w Niemczech od przyszlego lata. Czy moge tym samochodem jezdzic po Europie, czy moze musialbym w nim cos zmieniac? Z gory dziekuje za podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Uuuu... kolega leniwy nawet się nika nie chciało wymyślić... UUuu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Nie jestem pewien czy pytanie do Dyrekcji, ale sprobuje =). Widze, ze Outback 2.5XT nie jest sprzedawany ani w Niemczech ani w Polsce. Ja chce takiego kupic i przywiezc go - bede pracowal na kontrakcie w Niemczech od przyszlego lata. Czy moge tym samochodem jezdzic po Europie, czy moze musialbym w nim cos zmieniac? Z gory dziekuje za podpowiedzi. Trochę bedzie trzeba ale proponuję zacząc od przedstawienia się w odpowiednim miejscu. Jak każdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 Uuuu... kolega leniwy nawet się nika nie chciało wymyślić... UUuu... buhehehe po godzinie zajarzylem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 qwerty: wpisz w wyszukiwarce forumowej "US spec" to powinienes sie duzo dowiedziec Do reszty apeluje o mniej napastliwy ton w stosunku do zoltodziobow Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Wyszukiwarka właściwie nie działa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Znowu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam12 Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Masz racje. Sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.