TRZ78 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 posiadam wrx 2009. potrzebuje emblemat subaru na atrape chłodnicy. czy jest to uniwersalny emblemat pasujący do różnych modeli czy typowy do imprezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Do każdego modelu był inny rozmiar i detale znaczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONPHEONE Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Też Ci oskrobali??? Mi jakaś blać oskubała babcie wanne z przodu i z tyłu ze znaczków... Żeby skompletować najkorzystniej było kupić atrape i klapę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamosDK Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 jct mam z hawka ale raczej jest mniejszy niz w lanosie Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek007 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 a w ASO jakie sobie ceny życzą? Myślę że nie ma tragedii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRZ78 Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 kupiłem w salonie 170 pln więc jeszcze do przyjęcia. Ale pojawił mi się nowy problem. Mam w nim odpalanie z przycisku i pierwszy raz zdarzyło mi się zostawić kluczyki w samochodzie. auto stało w garażu 2 doby i nie widzi kluczyka. jak wciskam start to miga pomarańczowy klucz na zagarach i nie zapala się zielona dioda na przycisku. jak przyłoże kluczyk do przycisku to wtedy jest kontakt, zapala sie dioda zielona i odpala ale pomarańczowy klucz dalej miga. jade dziś podpiąć go pod kompa może coś pokaże. jak ktoś się z tym wcześniej spotkał to napiszcie. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek007 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 wygląda jakby się rozkodowało. Trzeba by chyba przyuczyć go na nowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts