markusson Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Witam kolegow forumowiczow. Zabralem sie za wymiane rozrzadu w moim Subaru Legacy 2.0 SOHC rocznik 99 i niebardzo wiem z jakim momentem podokrecac sruby rolek, napinacza itd. Jesli ktos dysponuje tymi wartosciami, bede wdzieczny za podzielenie sie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbutek Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymala Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Wszystkie rolki i napinacz dokręcasz momentem 39+/-4 Nm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markusson Posted May 21, 2014 Author Share Posted May 21, 2014 Wielkie Dzieki za szybkie odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaroz Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 W dniu 10.05.2014 o 17:39, malymala napisał: Wszystkie rolki i napinacz dokręcasz momentem 39+/-4 Nm. Wszystkie sohc ze wszystkich roczników i pojemności? A momenty dokręcania śrub kółek wałków rozrządu i śruby wału korbowego? I śrubek pompy wody?Czeka mnie wymiana rozrządu i przy okazji wymienię uszczelnienia wałków i wału. Forester SG'04r 2.0 125KM EJ201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orear Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 3 godziny temu, yaroz napisał: Wszystkie sohc ze wszystkich roczników i pojemności? A momenty dokręcania śrub kółek wałków rozrządu i śruby wału korbowego? I śrubek pompy wody?Czeka mnie wymiana rozrządu i przy okazji wymienię uszczelnienia wałków i wału. Forester SG'04r 2.0 125KM EJ201 To też znajdziesz tutaj: W dniu 6.05.2014 o 19:47, qbutek napisał: http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts