michalekddk Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Witam.Dziś chciałem odpalić swój samochód Subaru Forester,ale nie reagował wogóle na pilota.Otworzyłem ręcznie kluczykiem.Wkładam kluczyk do stacyjki i nic,nawet żadne kontrolki się nie palą.Waszym zdaniem padł akumulator czy może to coś innego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Padł akumulator.Pytanie tylko z jakiego powodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landsmann Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Klemy sprawdz na Aku, moze sie ktoras wyrobila i spadla. Nie masz czasem jakies immobilizera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandal Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Bezpiecznik tempomatu na 99% miałem ten sam problem udało mi się wyszperać w necie :)Auto zgaslo podczas jazdy ... brak kontrolek totalnie brak zycia:)Moja wersja to 158km nie wiem czy w innych jest podobnie.Daj znać czy pomogło:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalekddk Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Już dawno naprawione auto.Padł akumulator i okazało się,że to dlatego,że jak byłem na myjni to przy sprzątaniu w środku zostawili światła pozycyjne włączone.Nie zauważyłem,tego od razu po wyjeździe z myjni i pewnie przez noc światła rozładowały akumulator.Gdy go naładowałem i podłączyłem wszystko już działa. Dzięki,za pomoc forumowicze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts