Jump to content

Forester II PANEL SZYB strona kierowcy -różnice w przed i polifcie FOTO

lyssy23

Recommended Posts

Hello oba panele różnią się jednym małym przyciskiem w polifcie on jest a we wcześniejszym brak.

Chodzi o to czy ten poliftowy będzie pasował do przedlifta? Tzn czy kostki do podłączenia są takie same? Ten mały przyciski nie musi działać ;) cokolwiek on robi ;)

przedliftowy

20140505_172006.jpg

poliftowy

panelpolift.jpeg

Tak to składanie lusterek

Bardziej chodziło mi o potwierdzenie czy bez problemu spasuje do forka 05 czyli przed liftem (ofkors składanie lusterek nie będzie działać)

Tylko cena zaporowa , zamiennik 499 pln za sztukę. A szkoda bo bardzo przydatna w moim przypadku pierdoła.

WITAM. czemu chcesz wymienić?? stary Ci nie działa?? u mnie w Foresterze nie otwiera się szyba kierowcy, jak naciskam przycisk to słychac jakby jakiś przekaźnik w środku cykał i nic więcej. zastanawiam się czy to wina tego przełącznika czy może coś innego? widze też, że imprezy mają bardzo podobne te panele, szkoda mi tylko inwestowac 200 zł jeśli okazało by się, ze to jednak co innego :/

Miał ktoś z Was podobny problem??

Tytus111
Dokładnie tak, szyba kierowcy się nie otwierała, jak father kupił auto był dorobiony osobny przycisk do jej otwierania ale nie wyglądało to zbyt fajnie. Po zdjęciu panela widac było że jedna ścieżka jest jakby przepalona. W sumie mogłem próbować po domowemu to zlutować ale kupiłem panel za stewkę i wsio działa. Pozdro

AAA i panel z forka 05 działa w Imprezie 02 wrx więc na chwilę na podmiankę do sprawdzenia można wykorzystać

Edited by lyssy23