lyssy23 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Hello oba panele różnią się jednym małym przyciskiem w polifcie on jest a we wcześniejszym brak. Chodzi o to czy ten poliftowy będzie pasował do przedlifta? Tzn czy kostki do podłączenia są takie same? Ten mały przyciski nie musi działać cokolwiek on robi przedliftowy poliftowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonda Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 to chyba do składania lusterek więc "teoretycznie" reszta powinna byc taka sama ... BTW wersja z 2006 (po liftingu) jest bez tego przycisku, pojawił się od 2007 ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssy23 Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Dzięki vonda, czy ktoś jeszcze potwierdzi że będzie pasować? Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukaj Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Tak to składanie lusterek Wysłane z mojego A1-810 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssy23 Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Tak to składanie lusterek Bardziej chodziło mi o potwierdzenie czy bez problemu spasuje do forka 05 czyli przed liftem (ofkors składanie lusterek nie będzie działać) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 będzie pasować, w Twojej kostce nie ma po prostu tej części wiązki, ale kostki były takie same. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilmark Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 A jak przerobić żeby lusterka się składały ? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz-17 Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 musisz mieć lusterka składane elekttrycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 kupić lusterka z silniczkami do składania i dociągnąć do każdych drzwi wiązkę /1 szt/ kabla - i viola ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilmark Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Tylko cena zaporowa , zamiennik 499 pln za sztukę. A szkoda bo bardzo przydatna w moim przypadku pierdoła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytus111 Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 WITAM. czemu chcesz wymienić?? stary Ci nie działa?? u mnie w Foresterze nie otwiera się szyba kierowcy, jak naciskam przycisk to słychac jakby jakiś przekaźnik w środku cykał i nic więcej. zastanawiam się czy to wina tego przełącznika czy może coś innego? widze też, że imprezy mają bardzo podobne te panele, szkoda mi tylko inwestowac 200 zł jeśli okazało by się, ze to jednak co innego :/ Miał ktoś z Was podobny problem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyssy23 Posted May 20, 2014 Author Share Posted May 20, 2014 (edited) Tytus111Dokładnie tak, szyba kierowcy się nie otwierała, jak father kupił auto był dorobiony osobny przycisk do jej otwierania ale nie wyglądało to zbyt fajnie. Po zdjęciu panela widac było że jedna ścieżka jest jakby przepalona. W sumie mogłem próbować po domowemu to zlutować ale kupiłem panel za stewkę i wsio działa. Pozdro AAA i panel z forka 05 działa w Imprezie 02 wrx więc na chwilę na podmiankę do sprawdzenia można wykorzystać Edited May 20, 2014 by lyssy23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts