dr.elich Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Witam, w mojej świeżo nabytej imprezie 2.0 RC poprzedni właściciel zamontował hamulce z WRX. Poinformował mnie, że dojazdówka z wolnossaka nie podejdzie i w związku z tym muszę zakupić ww. element wyposażenia z WRX. Tu moje pytanie: jak odróżnić dojazdówkę z WRX od N/A? Nie chciałbym kupić czegoś, co nie podejdzie... Swoją drogą, nie sprawdzałem czy dojazdówka którą posiadam nie podjedzie na tył... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeanonim Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 nie podejdzie również na tylną oś. sprawdzone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozinov Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Nie jestem pewien ale to powinno wejść.http://allegro.pl/subaru-impreza-kolo-dojazdowe-dojazdowka-5-sztuk-i4149831300.htmlSwoją drogą, sprawdź jaką masz wysokość opony przy zakupie dojazdowki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.elich Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 nie podejdzie również na tylną oś. sprawdzone! Dzięki! zawsze to mniej roboty ze sprawdzaniem samodzielnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts