Mac1967 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Czy możliwa jest dyskusja na forum, o bolączkach męczących nas klientów marki SUBARU? Wiem, że takie "publiczne" pranie brudów nie jest przyjemne! Ale taki wątek może, mimo wszystko, pomóc i wzmocnić markę !! Co Państwo i inni forumowicze o tym myślicie?? Nadmienię, iż wątku o takim tytule nie znalazłem na forum. Czy to jest celowe? Nie wiem. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki266 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Gdzieś jest taki wątek Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/15808-ranking-aso-subaru/page-29?hl=+opinie%20+aso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Gdzieś jest taki wątek kiedyś był taki wątek o dealerach , serwisach , klientach , ubezpieczycielach... itd..ale i tak nic nie wyjaśniał...nawet ten z "piorunem"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/15808-ranking-aso-subaru/page-29?hl=+opinie%20+aso Oprócz tego są też wątki dotyczące konkretnych dealerów, Wystarczy nazwę wpisać w wyszukiwarkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac1967 Posted May 4, 2014 Author Share Posted May 4, 2014 Dziękuję za info. Pod tytułem "ranking..." nie szukałem pozdrawiam Wpisywałem inne hasła i też wyszukiwarka nie dawała rady. A szukałem wpisów o ASO Szczecin znanym też jako Agrykolex. Gdzieś znazazłem wpis , że o szczeciskim ASO już wiele pisano. A tu "0" wyników. Swój wpis zrobiłem w podanym wyżej temacie "Ranking ASO" http://www.forum.sub...hl= opinie aso pozd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Gdzieś znazazłem wpis , że o szczeciskim ASO już wiele pisano. Wpisz w wyszukiwarkę Agrykolex to znajdziesz te wątki, jest ich dość sporo. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac1967 Posted May 4, 2014 Author Share Posted May 4, 2014 Wpisałem i dostałem wynik : nasze dwa posty nie wim o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Przy okienku wyszukiwarki przestaw sekcje wyszukiwania z "Ten temat" na "Forum". Będzie tego trochę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urabus Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Czy możliwa jest dyskusja na forum, o bolączkach męczących nas klientów marki SUBARU? Jak najbardziej... jest to zresztą ujęte w regulaminie w punkcie I.3. Właściwe to całe forum jest jedną wielką dyskusją na ten temat Pytanie jednak powinno być skierowane raczej do moderatorni niż Dyrekcji, wątek przenoszę do odpowiedniego działu. Przy okienku wyszukiwarki przestaw sekcje wyszukiwania z "Ten temat" na "Forum". Albo skorzystaj z wyszukiwania zaawansowanego (ikonka z trybikiem), w polu "Szukaj słowa" wprowadź Agrykolex, a w polu "Wyświetl rezultaty" zaznacz "jako posty"... będzie tego trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac1967 Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Witam, dziękuję ze wskazówki. Faktycznie, znalazłem kilka postów. Jak pamiętam 2 -3 sprawach. Człowiek uczy się przez całe życie Sam to powtarzam na swoich zajęciach. Jeszcze raz dzieki za naukę. pozd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac1967 Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Witam, to co chciałem opisać , zamieściłem pod tym linkiem pozd http://www.forum.sub...hl= opinie aso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts