Jump to content

Legacy STi

pablonas

Recommended Posts

ciekawe czy będzie dostępny w Polsce?? pewnie jak zwykle nie.. Ale musze przyznać że jak dla mnie to rewelka.

Oj, nie czytałeś uważnie :D

Tylko na rynek japoński i kilka sztuk do Nowej Zelandii. Kierownica po prawej stronie.

A juz mialem pytac czy w ogole taki wynalazek istnieje :)

[ Dodano: Wto Sie 15, 2006 9:04 pm ]

Cena wg mnie nie jest za duża za taką furkę

to jest spowodowane pewnie tym, ze wlasnie jest to limitowana seria :)

Zawsze można kupić Audi, tylko czy z 3 litrową benzyną i napędem na 4 koła będzie tańsze? Nie wiem jak w nowych, ale takie kilkuletnie A6 ma strasznie tandetne wnętrze, plastiki twarde jak kamień, przyznam, ze mój stary legac sprawia wrażenie nieco bardziej luksusowego ;)

Ja porównuję mojego Legasia H6 do kolegi Mercedesa C320CDI. Cena zakupu nowego praktycznie taka sama. Wyposażenie mezia bogatsze o:

- czujnik parkowania

- bi-xenon doświetlający zakręty

- samościemniające lusterka wsteczne (boczne i środek)

- składane lusterka boczne

- składana tylna kanapa

- 7 biegowy automat (wymiata)

- dwustrefowa klimatyzacja

- display od navi służący też do obsługi radia

- brake assist (BAS)

- sensor deszczu

- sensor zmierzchu

O jakości wykonania wnętrza nie wspomnę, bo ja mam 16k przebiegu i wszystko (dosłownie) mi skrzypi, kolega ma 50k i jest cicho. Oczywiście- Legacy ma napęd 4x4, za to ten mercedes ma lepsze osiągi (na suchym :D) i pali przy tym połowę tego co Legaś. Zresztą po cenach używanych Legacy widać, że FHI zbyt wysoko wycenia ten model. To nie przypadek, że kosztujący 37.000 euro samochód można po 2 latach kupić za 20.000.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...