Jump to content

Audiocar w impreza STI 04

Sonny

Recommended Posts

Witam mam zamiar zmienić kilka rzeczy jeżeli chodzi o nagłośnienie bo seryjne głośniki są chyba tekturowe.
Jak wyjąć radio?
Oyrginalne radio ilo watowe ma wyjścia oraz ile jest tych wyjść?
I czy można podłączyć subwoofer do radia?
Np. Na przód masz 2x25W na tył 2x25 Wat (Strzelam)

Aby wyjąć radio musisz wysunąć podstawkę pod kubek i wykręcić chyba dwie śrubki, następnie wyciągnąć środkowe kratki nawiewu. Są one tylko montowane na wcisk. Następnie wyciągasz ramkę z panelem od sterowania klimą, i nawiewami. Tez jest tylko na wcisk. I będziesz już widział chyba 6 śrubek trzymających radio.

Co do radia to z tego co pamiętam wyjść nie ma, ma tylko wejście pod zmieniarkę więc za bardzo nie poszalejesz.

Chyba lepszym wyjściem jest wymiana radia na inne. Ja tak zrobiłem i nawet na seryjnych głośnikach o wiele lepiej grało niż to seryjne.

Ja zakupiłem i zamontowałem Pioneer'a FH-X700BT. Bardzo fajne radyjko o sporych możliwościach i wyposażone we wszystkie potrzebne wyjścia i wejścia.

Ładnie pasuje w miejsce seryjnego i cenowo jest dość atrakcyjne. 

Ja zakupiłem i zamontowałem Pioneer'a FH-X700BT. Bardzo fajne radyjko o sporych możliwościach i wyposażone we wszystkie potrzebne wyjścia i wejścia. Ładnie pasuje w miejsce seryjnego i cenowo jest dość atrakcyjne.

... a poza tym fajnie da się ogarnąć sterowanie z kierownicy po zastosowaniu dodatkowego sterownika avacs:

• 3 weeks later...

Mam pytanie do posiadaczy imprez blob eye najlepiej sedan. Jakie głośniki można włożyć na tył i przód. 2 przód +2 tył. Jakie głośniki polecacie a może zestaw. Radio MOS-FET 4x50W. Lubię gdy głośniki mają podbity/przesterowany bass. ;).