devlin Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Witam, Padl mi spryskiwacz swiatel - Grzesiek na Jutrzenki zdiagnozowal zdechly silniczek spryskiwacza, ten trzeci, umieszczony pod zbiornikiem plynu. Macie jakis pomysl gdzie to kupic, a jezeli nigdzie, to czy ktos ma pomysl ile to bedzie kosztowac w ASO? Albo moze da sie naprawic ten silniczek? To ponoc typowa usterka.
wil3 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Janusz Gabryś, 506 189 842. ja u niego zamowilem spryskiwacz na reflektor (tez nigdzie nie moglem dostac i mnie forum odeslalo do niego).
komancz Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Witam, Padl mi spryskiwacz swiatel - Grzesiek na Jutrzenki zdiagnozowal zdechly silniczek spryskiwacza, ten trzeci, umieszczony pod zbiornikiem plynu. Macie jakis pomysl gdzie to kupic, a jezeli nigdzie, to czy ktos ma pomysl ile to bedzie kosztowac w ASO? Albo moze da sie naprawic ten silniczek? To ponoc typowa usterka. Pasuje z Peugeota 307(tez ze spryskiwacza reflektorow) tylko trzeba przerobic kostke.
michal 75 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 No i czystym przypadkiem sam skorzystam z dobrej rady
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.