pawel_koszalin Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Witam poszukuje kogoś chętnego do pomocy - sprawa jest taka, mam prawie nowy MAF DENSO (ori.) i chce sprawdzić czy działa, nie mam kabla, ani laptopa ani nic do diagnostyki. Chodziło by o przesłanie do kogoś kto ma taki zestaw. Oczywiście wiadomo nie za darmo z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Czemu chcesz ją sprawdzać? Oczywiście, jeżeli przed wyminą były błędy w ECMie, to obligatoryjnie po założeniu nowej przepływki należało/należy je wykasować! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_koszalin Posted April 24, 2014 Author Share Posted April 24, 2014 Po prostu wszedłem w posiadanie tej sondy niechcący, leży na półce alemam mieszane uczucia co do tych DENSO... Dlatego bym chciał wiedzieć czy to co wsadzić mam w samochód działa i czy działa poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts