santiag83 Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Witam! Jak zmienić spojler na tylnej klapie z dużego na mały? (jest klejony, czy inaczej mocowany). POZDRAWIAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 spojler jest przykręcany na śruby do klapy.... wrx i sti posiadają różny rozstaw srub....oraz inne sprężyny które klapę trzymają... Ja zmieniałem spojler z WRX'a na STI ...wróciłem do seriii... i po prostu przełożyłem całą klape z spojlerem..... swoją klape z spojlerem z wrx'a moge odstąpić...tylko zadzwonię do kolegi u którego trzymam....z zapytaniem czy jej nie uszkodził... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) Witam! Jak zmienić spojler na tylnej klapie z dużego na mały? (jest klejony, czy inaczej mocowany). POZDRAWIAM! Oryginalny jest przykręcany, wiec po jego zdemontowaniu zostaniesz z czterema dziurami w klapie. Tylko dwie pary skrajnych otworów bedą pasować pod naleśnik. Edited April 23, 2014 by sebachon Link to comment Share on other sites More sharing options...
czekolada Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Witam! Jak zmienić spojler na tylnej klapie z dużego na mały? (jest klejony, czy inaczej mocowany). POZDRAWIAM! Oryginalny jest przykręcany, wiec po jego zdemontowaniu zostaniesz z czterema dziurami w klapie. Tylko dwie pary skrajnych otworów bedą pasować pod naleśnik. dokładnie przerabiałem temat, po dużej locie zostana dziury w klapie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andremil Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) Witam! Jak zmienić spojler na tylnej klapie z dużego na mały? (jest klejony, czy inaczej mocowany). POZDRAWIAM! Oryginalny jest przykręcany, wiec po jego zdemontowaniu zostaniesz z czterema dziurami w klapie. Tylko dwie pary skrajnych otworów bedą pasować pod naleśnik. Tak jest - oryginalny parapet jest na extra śruby przykręcany Zresztą tutaj masz co nieco: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/61783-potrzebuje-pomocy-w-sprawie-montazu-spoilera/ Jak zmienić spojler na tylnej klapie z dużego na mały? (jest klejony, czy inaczej mocowany). Otwórz klapę i zobacz ile w niej śrub wystaje Pozdrawiam Edited April 23, 2014 by Andremil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts