Guest Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 szukałem w archiwach i konkretnego przypadku nie znalazłem, czy ktoś już takie coś przerabiał? i na czym się skończyło? I tak trafi na warsztat, ale może przygotować się na niespodzianki juz tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Ciesz się, że nie śmierdzi przepalonym olejem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 (edited) hehe jeszcze by tego brakowało to wątek by brzmiał poszukuje silnika :Ppacjent Foresław 99 z turbo bez dziury! Edited April 21, 2014 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 No dobra, inaczej: w czym Ci to przeszkadza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 nie mnie mojej żonie ja na statku jestem a ona mi marudzi że smierdzi, no nawet sąsiad podobno potwierdził. Więc co to filter czy świece...czy jeszcze jakieś inne ustrojstwo nie chce by mi żonę oszukano, tyle się ogląda na tvn "będziesz pan zadowolony" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakum Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 A to na pewno z rury? Może z pod maski? Myślę że jeżeli paliwo nie byłoby dopalane w kacie, to wywaliłoby błęda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Stawianie diagnozy,na temat "usterki" słabo opisanej w rozmowie telefonicznej,która jest tak opisana w necie jak kolor mojego Forka. Czy ktoś już wie,jaki jest kolor mojego Forka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakum Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Czy ktoś już wie,jaki jest kolor mojego Forka? Ja wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilwro Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Nie moge, Czytam i podziwiam (filter), (błęda)? co to za język? a tak na poważnie to może katalizator się wypalił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 (edited) Nie moge, Czytam i podziwiam (filter), (błęda)? co to za język? a tak na poważnie to może katalizator się wypalił? też biorę to pod uwagę, najgorsze że nie ma mnie tam, i nie mogę tego zobaczyć, a raczej poczuć, ale żona i kuzyn są pewni zapach dochodzi z rury wydechowej!Pytanie jest czy wypalony katalizator nie powienien wywalić na tablicy check engine? bo kontrolka się nie pali. ja stawiam na zapłon ale się okaże niedługo! no i smród znikł, okazało się że zbiornik się chwilo prawdopodobnie zapowietrzył, nie wiem jak to sie ma do stanu, ale podobno to było przyczyna Edited April 22, 2014 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 no i smród znikł, okazało się że zbiornik się chwilo prawdopodobnie zapowietrzył, nie wiem jak to sie ma do stanu, ale podobno to było przyczyna A mi się wydawało,że zbiorniki to zawsze są zapowietrzone.Nie ma nawet znaczenia,czy to benzyna czy diesel. Ba,posiadają nawet własne odpowietrzniki podczas tankowania i "zapowietrzniki" podczas ubywania paliwa ze zbiornika. Rozumiem,że małżonka przekazała informację telefonicznie. Ale jeśli faktycznie taka przyczyna,została podana przez warsztat czy mechanika,to...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 to co...? dla mnie istotne jest że problem jak się pojawił tak i zniknął. No ale zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts